Ruziya yig sizin belde mi fıtık var ? Benimde var ama bilmiyorum normal doğum yapabilir miyim acaba? Sizde kaç mm fıtık?
yig Ruziya evet belde l4 l5de patlamış fıtık var sinire sıkışık 1sene önce tedavi gördüm şuan ağrım yok ama doğumda agrirsa diye korkuyorum hele sezeryanda belden uyuşturmada daha çok ağrır diye korkuyorum
120117 31+4 bizim minnoş ta ters kafa yukarda ayaklar aşağda daha dönmesini bekliyoruz 2 ay oldu aynı pozisyonda umarım düzeltir. ☺
haticealg Merve95281 17. Haftadayım bende yaklaşık bir haftadır ağrı sancı cekiyorum doktorum bebeğin ters döndüğünü aşşağıya indiğini söyledi endişelendim açıkçası sizinki kaçıncı haftada düzeldi ? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merve95281 haticealg 13. Hafta ultrasonunda tersti 16. Haftada gittigimde dogum pozisyonundaydi. O zamandan beri hic terse dönmedi
Gizemd-01 yig 29. Haftada. Yalnız dönebilir gene doğum pozisyonu aldı diye doğuma kadar öyle durmaz diye biliyorum
Papatsym Haftadayım hiçbir zaman pozisyon değiştirmedi baştan beri makat geliş. Doktorum bekleyeceğiz dedi ama öğrendiğime göre 36.dan sonra çok bir dönmesi beklenmezmiş nqdir olaylar dışında 😔
Ns277 kumru9 benm bebeğm 37. Haftada ters durmuştu, birkaç hareket vs yaptım dönsün diye, 38.haftanın başında dönmüştü tekrar baş aşağı. Tr’deki doktorlar niye bu kadar erken sezaryen kararı veriyor anlamıyorum, daha 5 haftanız var döneblir de bebek yani
yig tbrc evet bı tane zorunlu sonlandırma oldu bende 5bucuk.aylikken normal doğumla sonlandırma yapildu
busranur966 yig hiç merak etme ben 30 hftada gittim. doğum pozisyonu almamıştı 34+4 günlük gittim doğum pozisyonu almıştı.
gizem-cbn yig benimki 26. Haftadan beri sanırsam doğum pozisyonunda ve bu hafta da kanala inmiş 🫠 37+2 yim merak etme döner o
Busbusd1 gizem-cbn benimde aynı sizinle doğum pozisyonunda ama daha gelmiyo bide arada göğsümden süt geliyo acaba doğum mu yaklaşıyor dizinde oluyo mı
haticealg Merve95281 doktorum tedirgin konuştu hiç hareket etmeden sadece yatacaksın yürüyüş de yapma çocuk yukarı çıkana kadar iki hafta da ilaç kullanıcaz falan dedi bende endişelendim acıkcası
ozgekader yig bizim kız bayadır baş geliş yani 20 küsürden beri baş geliş Şuan 30 dayız dün kontrolüm vardı yine baş geliş di Arkadaşımın bebeği 37 de dönmüştü