Eda3838 Pinark92 31 hafta 3gün 4gün vs bu haftada mı aldınz yoksa 32yi doldurduktan sonra mı aldınz raporu
Pinark92 Eda3838 doktora sorup gitmiştim ben 32+0 ya da 32+1 de verebilirim demişti 32+0 da gittim aldım ben
Ns277 kumru9 benm bebeğm 37. Haftada ters durmuştu, birkaç hareket vs yaptım dönsün diye, 38.haftanın başında dönmüştü tekrar baş aşağı. Tr’deki doktorlar niye bu kadar erken sezaryen kararı veriyor anlamıyorum, daha 5 haftanız var döneblir de bebek yani
MelteM2cck Aslicetin daha döner ama bebek 21 haftalık daha küçük yeri de geniş hareket eder bol bol. Benimkide öyleydi ama doğum pozisyonu alması 34 haftayı buldu
Aslicetin Aysenurates43 ben de 21 haftalık gebeyim kafası kanala girmiş dedi korkmalımıyım acaba yat dinlen dedi doktorum
Hesenzade_f_g Hesenzade_f_g Aslicetin bende 24 haftada bas aşağıydi. Yat dinlen Falan demedi. Iyi bir şeymiş aşağı olmasi
Hesenzade_f_g Hesenzade_f_g Aslicetin bende 24 haftada bas aşağıydi. Yat dinlen Falan demedi. Iyi bir şeymiş aşağı olmasi
Aysenurates43 Aslicetin hayır hayır korkmayın 26 haftalıkken döndü şuan 35 olmak üzere ve hâlâ çalışıyorum dinlenmiyorum bile bir sorun olmadı kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama