Merve95281 16dan beri doğum pozisyonunda ben bunda gittigim gebe egzersizinin faydasi oldugunu dusunuyorum. Bebegi ters olanlar mutlaka günde 10 dakika ‘çocuk pozunda’ dursun. Hem bebegin dolasimini hem sizin agrilarinizi hafifletir
Aslicetin Aysenurates43 ben de 21 haftalık gebeyim kafası kanala girmiş dedi korkmalımıyım acaba yat dinlen dedi doktorum
MinikkCivcivim yig 31 de gittim hecen hafta almisti biray oncesinden gitmistim almamisti bugun tekrar gidicem gelis pozisyonudur buyuk ihtimalle asagi baskisi oluyor az cok tahmin edebiliylrum
yig MinikkCivcivim bendede oluyodu o baskı ama ayakları aşağıda olduğu için o baskı yapiyo dedi doktor
Pinark92 32 de rapor almaya gittiğimde bebeğin başı çok aşağıda dinlenmen lazım demişti doktorumuz 34 olduk bugün evdeyim hala yarın tekrar gideceğim kontrole yani o zamandan beri pozisyon almış
Merve95281 Seda_nur4760 secde pozisyonu gibi ama popoda bacaklara yakin olcak googlea yazın bulursunuz orda daha detaylı. Ben sırt ağrılarımıda bununla geciriyorum. Ayrica eger kordon sarkması varsa onuda geciriyor
Bitutampapatya yig benim 2.gebelik 30 dan itibaren doğum poz. Kimisininki son hafta bile dönüyor buraya yazıyorlar😝
Hesenzade_f_g Merve95281 bende 25. Haftadan bas aşağıdı. En rahat etdiyim pozisyon o . Butun agrilarim gidiyor sanki. Arada eqzersizde yapiyorum. Bildiyiniz eqzersiz varmi Makat gelisi yapan. Yani. Bilmeden yaparimda bebek makat gelisi durur istemeden
Miraykader yig yig bende 33 haftada gitim dedi doğum pozisyonu almamış dedi bende korkuyorum Vala ama doktor dedi döner şimdi 37 haftadayım yarın gidecem bakalım işalah dönmüştür
Unzile31 yig 35 de gittim donmemisti iki hafta sonra birdaha bakalım bu şekilde olursa sezeryan olur mecburen dedi iki normal doğumdan sonra sezeryan ihtimalini hiç dusunmemistim bugüne kadar inşaallah hayirlisiyla döner de normal dogururm 🤲
Eda3838 Pinark92 31 hafta 3gün 4gün vs bu haftada mı aldınz yoksa 32yi doldurduktan sonra mı aldınz raporu