Sonay Fatmabulat valla sen yine normal bişey çekmiş biri toprak cif kokusu yok Sünger bilmem ne 😂 onda bişey yok cnm ye gitsin 😂
deletedmom11 Hakkaten biri sünger yiyodu cif kokLayıp toprak yaLıyodu cifi süngere döküp yicem diyodu sende ne warda 😂😂
Merve77 Fatmabulat süreklu meyve ananas nar kiraz karpuz portakal armut ayva hepsinide yesim çok şükür minicik karpuz 6 adetnkiraz bulduk kızımda yazın hamilelik geçirmiştim hepsini vaktinde yemiştim kasa kasa üzümler 🤓💕💕💕
Fatmabulat Ewet bende de demir eksikligi var ilaç kullanıyorum ama yine aynıyım esirgedikçe canım onu çekiyor 😋
aasenamerve Fatmabulat olmamış üzüme koruk derler bizde eylül ayı gibi koruk istemişti canım. Eşimin memleketinde de pek bilmiyorlarmış herkes şaşkın gözlerle bakarken ben kilo kilo yedim 😂
Eliftotree [bilinmeyen] benim kayınvalidem yaptı hepsini yedim şimdi yine aklıma geldi çok seviyorum 😍😍🤣
Elfibrhm2609 Fatmabulat aynı aynı bende senin gibiyim kahveyi içiyorum telvesini de yiyorum ne yapım kendimi tutamıyorum çok hoşuma gidiyor ❤😀hayırlısı ile çıkarayım da şu çocuğu bitsin şu saçma istekler 😀😀😀
Snglbrkecrn Elfibrhm2609 bı ben değilmişim gerçekten kahve telvesi yiyen ama ben henüz cinsiyeti net bı sekilde öğrenemedim sizin cinsiyeti ne acaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Snglbrkecrn Fatmabulat bende sizin gibiyim inanirmisiniz bugün yine yedim dibini fincanın sizin cinsiyeti ne acaba
Fatmabulat Snglbrkecrn inş kızım olacak canım ama bu demir eksikligınden oluyor cınsıyetle pek ilgisi olmayabilir ☺
Elfibrhm2609 Snglbrkecrn biz 34+1 deyiz canimm😀41 günümüz kaldı allahin izni ile inşallah ❤ kız bebeğim olacak inşallah hayırlısıyla 💕❤💕❤💕
BesteCanerKutluzolu Sizün canınız yine normal şeyler çekiyor benim ki bildiğin benzin kokusu çekiyor🤣 Tuhaf ama öyle egsoz kokusu benzin kokusu 🤣🤣
cigdemmm gecen gece 1 de bol limonlu midye istedi canim aslinda gebelikte saglikli degilmis ama dayanamadim.yedim 😊