Fatmabulat Arkadaşlar benim canım kahve telvesi çekiyor 😛Bende dayanamayıp yiyorum varmı aramızda canı degişik şey çeken 🧐🧐😄
Yenianne Fatmabulat benim Kaya tuzu çekti 😬😬😬bi tane attım ağzıma katır kutur bi güzel yedim ama sonrası felaket bi mide yanması 🤢🤢
Aliahlas Fatmabulat gece saat 11 gibi canım birden pancar turşusu çekmişti gidip marketten almıştık o günden sonrada bidaha yiyemedim tiksindim 😂
Gulnur Fatmabulat bende kahveye bayuliyorum hamileliktr kokluyorum heo ama bir icince uykumu fena kaciiriyor
Fatmabulat [bilinmeyen] turk kahvesi cok xararlı degil die duymuştum ama kahve sonuçta gumde bir kez içiyorum 😊
Zeynepemre Evde kurutulmuş kayısı istemiştim 😂 Önceden çok yapardı köyde bizimkiler ama şimdi o kadar yok nerden bulduysa eşim yedirmişti sağolsun 🙈😂
Clover Kafein miktarının gunde 200mg gecmemesi gerekiyormus. Gunde 1 kahve iciyorsan ictigin cay miktarini ayarlaman gerekir.ben hamilelgim boyunca surekli avokado yedim hala da yiyorum🙂)
gizempoyrazim Ben bu kucuklugumuzde yedigimiz etinin bumbo adli biskuvisini istedim ama deli gibi istedim esim buldugunda agladim bildigin koklayarak yedim aslinda bildigimiz portakal aromali kakaolu biskuvi 😊yedigimde cok sevinmistim
Fasulye Fatmabulat benim canımda çekerdi bebekten önce. Fakat sebebi demir eksiliğiydi ilaç kullandım demirim düzelince daha canım çekmedi. Hatta çocuklarda olur çok duvar tozu kum böyle şeyler yiyen çocuklae bile gördüm demir eksikliğinden dolayı
Omerinannesi Ben ruyamda bazlama gorup sabah gunaydindan once bazlama demistim esime😀Bide cizgi film izlerken orda topitop gormustum onu istemistim😀😀
Arya92 Fatmabulat 17+4haftaligim canım şuana kadar hiçbir şey çekmedi.ki normalde canım birşeyler çeker.cok umitliydim hamilelikten canım çeker diyordum😂