Nalinnn14 ayssgl_ bende 21. Haftadayım cinsiyetimiz kız 💖 düzenli olmasa da hareketlerini hissediyorum tesadüf mü bilmiyorum yoksa babasını mı hissediyo eşim karnıma dokunduğu an hareketleniyor 🥹 bunun tarifi yok 😍
ayssgl_ Nalinnn14 ne güzel eşim sesleniyor dokunuyor felan hiç benimkinde sese tepki yok 🥹🌸 maşallah bebişlerimize 🧿
aysah1525 ayssgl_ Resim ekleyemedim ama internetten fetal doppler diye aratabilirsin Stetoskop mantığında sadece kalbini duyabiliyoruz ama yetiyor insana 🥹🫠
Fulya1993 ayssgl_ benim plasenta ön duvardaymis çok hissetmiyorum malesef biseyler oluyor içerde ama tam olarak nedir bilmiyorum ilk bebegimde de plasenta öndeydi taa 25 haftada net hissettim düzgün
Ahsen_ahsen sariniz13 bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor değil mi. Bende de oluyor canım doktorlar arada olması normal diyor.
ayssgl_ Kiymetcetinel böyle düzensizlik normal mi bunun için panik oldum acaba ne kadar süre hareket hissetmezsek sıkıntıki 😔
ayssgl_ amayinedeiyiilerledim evet belli kız inşallah uykucu olduğu içindir portakal yedim soluma yattım yok henüz hiç hareket 😔
amayinedeiyiilerledim ayssgl_ bende meyve suyu içtim soluma yattım uyanmadı🥲 bu haftalarda uyku düzeni oluşturuyorlarmış uygulamada öyle yazıyordu. Umarım öyle bir şeydir 🤲🏼
Kiymetcetinel ayssgl_ zamanla hafta ilerledikçe hissedeceksinizdir benimde bir gün çok hareketli diğer gün sakindi
ayssgl_ amayinedeiyiilerledim umarım bende henüz yazmadı henüz 21+1 olduğumuz için olabilir sanırım 🤷🏻♀️