Vodah Busraoz evet kız demişti 13 de ama bugün gittik bacak arasına kordonu almış dedi tahmin yapamadı
nazazra24 Busraoz hislerimiz doğru çıkar inşallah ben de kız hissediyorum ama erkek dedi doktor yanıldığını düşünüyorum iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi hala tam bilmiyoruz cinsiyeti 😂
Busraoz nazazra24 Bana da 11. Haftada bir çıkıntı var ama bu kızda da olur erkekte de dedi bana erkek gibi geldi ama kız olursa da şaşırmam dedi bayağı muallakta kaldı🥹
nazazra24 Busraoz inan şu an hiç bilmiyorum kız mı erkek mi yeniden doktora gitmek de istemiyorum bi oğlum var bi kızım olsun istiyorum doktor erkek deyince yol boyunca ağladım neden kız değil diye ama çok şükür sağlığı iyi ama kız çok istiyor eşim de 😂
Vuralelif Busraoz bence de erkek olsaydı eğer daha net ve çıkıntılı olurdu diye düşünüyorum ve kızım olcak diye hissediyorum bakalım nolcak 😂😂
Mertsmother Busraoz hem çok narin duruyor hemde hiç çıkıntı yok 😊😊 benimki ile karşılaştırdım benim erkek yavrum ☺ ona istinaden yazdım
Busraoz Mertsmother Ya bir çıkıntı gösterdi ama değişebilir dedi kızda da oluyor dedi ama ben bacak arası boş bir sürü yer yakaladım videodu🙈 Benim de bir oğlum var onun bariz belliydi bakalım hayırlısı artık🌸