Edali25 Ben erkek hissettim😀hislerim kuvvetli dir 4cüye hamileyim bende hepsini bildim bunuda biliyorum kız eminim😀
Busraoz Edali25 Ben de ilk çocuğumda ilk dakikadan beri erkek hissettim doğru çıktı bunda da kız hissediyorum 🙈
nazazra24 Busraoz hislerimiz doğru çıkar inşallah ben de kız hissediyorum ama erkek dedi doktor yanıldığını düşünüyorum iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi hala tam bilmiyoruz cinsiyeti 😂
Mertsmother Busraoz hem çok narin duruyor hemde hiç çıkıntı yok 😊😊 benimki ile karşılaştırdım benim erkek yavrum ☺ ona istinaden yazdım
Vuralelif Bize de doktorumuz 13.haftada kesin kız dedi 22de detaylıda kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bugün şeker yüklemesine gittim göremedi ama kıza benziyor dedi bacak arasında çıkıntı var ama emin olamadım dedi doktor😂😂😂
Busraoz Vuralelif Evet bir çıkıntı var ama bilemedim o haftada pipinin daha net olması gerekmiyor mu bilemedim açıdan kaynaklı mı acaba
Vuralelif Busraoz bence de erkek olsaydı eğer daha net ve çıkıntılı olurdu diye düşünüyorum ve kızım olcak diye hissediyorum bakalım nolcak 😂😂
Busraoz Duyguch01 Sizin kaç haftalık? Çok heyecanlıyım ya ilk çocuğumda hiç bu kadar cinsiyet için heyecanlanmamıştım🙈
Vodah Busraoz evet kız demişti 13 de ama bugün gittik bacak arasına kordonu almış dedi tahmin yapamadı