Bhyshn Bugün Vajinal ultrosanla kalp atışına baktık ama ses duyulmadı doktor gösterdi minik minik atıyordu kalbi doktor haftaya duyarız dedi başına gelen var mı kızlar 6+1 haftalık normal mi ?
Siisaa Bhyshn karından duyulmadı mı ? Bende 6+3 haftalık suan yarın gideceğiz duyamazyız diye böyle korkuyorum 🥹🥹 inşallah en güzel sağlıklı bir şekilde duyarız
Ozlemkaan Bhyshn normal bende 6 haftalıkken gittiğimde sadece ekrandan atışı gördüm bir sonraki hafta sesini dinletti doktor telaş yapmayın daha minicik annesi 💕
MadamSLN Bhyshn korkma daha yeni 6 haftalık olmuşsun. Ben gittiğimde karından duymadılar ama kese vardı. 7. haftada tekrar gittim. Karından yine duyamadık. Vajinadan baktı öyle duyduk. Daha çok minik, strese girme 😊
Bhyshn Siisaa karından duyamadı küçük diye bide cihazlar iyi değil dedi doktor alttan baktı gördük atışını ama duyamadık
Siisaa Bhyshn hemde nasıl ya 😂😂 hiç böyle tahmin etmezdim ufacık belirtim kesilir gibi oluyor panik oluyorum
Bhyshn Siisaa benim de öyle valla birden belirtilerim kayboldu hemen bişey oldu sandım ama normalmiş hepsi ya
Bilge_19 Bhyshn ben bugün gittim kalp atışı için duyduk ultrason da son adete göre 7+2 ama doktor 6+1 dedi