Tweetybaby Deletedmom411 evet ya kandım nasıl kandım anlayamadım ya biraz baksaymışım keşke memnuniyet falan hşkaye atıyorya demekki onlarda çalıntı...sağolun😏🙏🏻
Deletedmom411 Tweetybaby 31 geçmiş olsun canım kul hakkı yiyenler elbet cezasını çekecek ilahi adalette zaman aşımı yoktur. maalesef işini layığıyla yapanlar çok az iyice araştırmak lazım sanal ortamda
Tweetybaby SeherNilgnBakrc çok sağolun gerçekten insanların duygularıylada oynuyorlar herşeyi kenara attım yani o derece üzüldüm Teşekkürler şikayetiniz için🙏🏻
Bendis Tweetybaby canım instagramda ifşa dolandırıcı sayfalara yazsana ilgilenirler . Gerekirse ifşa ederler
Tweetybaby Deletedmom411 aynen öyle çok haklısınız heryerinden belli geç farkettim ilginiz alakanız için çok teşekkürederimm🙏🏻
reinamm Tweetybaby ya canm tüm fotoları yoruma kapalı zaten. Bu da mı dikkatini çekmedi. O dediğim sayfaya bildir bunu muhakkak
Tweetybaby reinamm reinamm yapıcam gerçekten hiç anlamadım ya çok sinir bozucu kim bilir başka kimleri böyle yediler... çok sağolunn
Merve1905 Tweetybaby sikayet et sayfayi dolandirici olarak.hemde baska bi numaradan kendilerine mesaj atip savciliga sikayet edecegini soyle ve yap bence
Tweetybaby Merve1905 neler demedimki ... çok teşekkürederim ama bu kez tüketici haklarına başvurucam sonuçta ödeme yaptım hesap bilgileri elimde ama Allah bilir bulamayız tespit edemeyiz ondn korkuyorum uğraşmak bşle istemiyorum ama çok sinirliyim
reinamm Tweetybaby ben senn adına yazdım o sayfaya. İstersen gir bak. Son fotosunun altına yazdm. Sende yaz. Bilgilerini ver. O sayfa sayesinde çok kişi parasını geri aldı
Tweetybaby reinamm çok teşekkürederim ben şuanda on kişi buldum onlarda bu akşam gireceklermiş yazıyorum hemen