Tweetybaby İnstagramdan hastane çıkışı bebeğime tam set isteytim havale yaptık ama süreklş oyalıyor fotoğraf atmıyor tartışma çıkarmaya çalışıyor wp de engelliyor instagram dm de de sürekli olarak oyalıyor ama iş yok malesef bugğn kargo olaaktı aramalarımı da engelledi lütfen bir bakarmısınız aceba oradan sipariş verip eline ulaşan var mı ya da yapıp dolandırılan param içerde kaldı resmen ama duygularım daha kötü
Yldzm Tweetybaby https://instagram.com/lohusa.annevebebek?utm_source=ig_profile_share&igshid=r53uh5a5wgq4 bir de buraya bakin. Ben sipariş verdim ayni hafta içinde elimdeydi. Hülya adında çok da kibar bir bayan yapıyor. Ben çok memnun kaldım.
Deletedmom411 Tweetybaby 23 bin takipçisi var beğenileri 3 kişi 20 kişi arasında.. Kesinlikle dolandırıcı bir sayfa.
SeherNilgnBakrc Tweetybaby takipçi sayısıyla beğeni çok farklı ayrıca başka bir sayfadan foto almış bende yazdım sizin fotonuzu kullanıp dolandırıcılık yapıyorlar diye çok üzüldüm adınıza sayfayı şikayet edelim
eymeninannesii Canım ben ınstagramdan baktim durumlara whatsapp yazışmalar var yani sonuç olarak kargo falan gitmiş memnunlar sana neden böyle bisi yapıldı üzüldüm ya başka numaralardan falan arasan
Hevii eymeninannesii onlar düzen oluyor ya kendi kendilerine ayarlıyorlar onu Benide elbisecicom diye bindiyse dolandırmıştı
eymeninannesii Rica ederim keşke elimizden bişey gelse böyle insanları dolandırırarak ne yapmaya çalışıyolar allah akıl fikir versin nediyim
Tweetybaby eymeninannesii aynen öyle ama tek kişi olmadığıma eminim sanki vurgun yapmışlar da kaçmışlar gibi halleri var Allaha havale ediyorum ne diyim başka hastane çıkışı arıycam ama Sla instGrMdan değil korkuyorum artık benim şansım yok galiba 2 oldu
Tweetybaby Yldzm ama benim şansıma bişey olcağı varsada yine bana olur diye korluyorum yinede çok sağolhn baktım çok iyi inceliycem dahada😍👍🏻
Merve1905 Tweetybaby sikayet et sayfayi dolandirici olarak.hemde baska bi numaradan kendilerine mesaj atip savciliga sikayet edecegini soyle ve yap bence
Tweetybaby Deletedmom411 evet ya kandım nasıl kandım anlayamadım ya biraz baksaymışım keşke memnuniyet falan hşkaye atıyorya demekki onlarda çalıntı...sağolun😏🙏🏻
Tweetybaby SeherNilgnBakrc çok sağolun gerçekten insanların duygularıylada oynuyorlar herşeyi kenara attım yani o derece üzüldüm Teşekkürler şikayetiniz için🙏🏻
Deletedmom411 Bende şikayet ettim sayfaya yorum bile yapılmıyor yazıp engelleyecektim. Sadece sayfanın takip ettiği kişiler yazabiliyor. Bu da zaten dolandırıcı olduğunu kanıtlar işini düzgün yapsa herkese açık olurdu hep toplamış fotoları kesmiş oradan buradan şikayet edelim
Tweetybaby Deletedmom411 aynen öyle çok haklısınız heryerinden belli geç farkettim ilginiz alakanız için çok teşekkürederimm🙏🏻
petitehatunn Tweetybaby ifsa dolandırıcı sayfalara yaz canım. onlar reklam edince ya ürünü yollarlar ya da paranı iade ederler
Bskrt Tweetybaby dolandırıcı olduğu çok belli aslında keşke bşraz araştırsaydınz😔 https://instagram.com/tugbakugu_forbaby?utm_source=ig_profile_share&igshid=9wsps0u9ls7p Bu sayfadan bakabilirsnz hastane çıkışlarına