Zekzek35 Taze 1 numara bez ortalama kaç paket kullandınız ve ilk doğduklarında aşağı yukarı 1 günde kaç bez kullandınız hatırladığınız kadarıyla
Taze Zekzek35 bnm.bebeklerim 2100 olrak doğdular 2 aya kadar 1 numara kullandım günlük 7 kez degisiyordum her birinin altını .. bebek çamaşır deterjanı baya stokladim hergun bir makine atıyorum çok fazla kusuyorlar
Anneskuzusu Merhaba hanımlar, bende bebişlerimi bekliyorum.🐣🐣 inşAllah sağlıkla huzurla kucağımıza alırız. Kaşık biberon hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı?
ikizmom94 Zekzek35 Amin inşallah 🤲🥹 cok şükür bi kiz bi erkek Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin 🤲 duru ve rüzgar olacak isimleri nasip olursa siz düşündünüz mü isim 🥰
Anneskuzusu Taze peki genel itibarıyla kıyafet olarak çok almayın diyolarda sizce bu ikizler için geçerli mi? Kurutmam vs. De yok siz kıyafet alımında nasıl davrandınız?
ikizmom94 Zekzek35 sizinki de güzelmiş uyumlu Rabbim isimleriyle sağlıcakla yaşamayı nasip etsin ben hamile degilken duru ismini cok istiyordum 5 yasinda yegenim de erkek olan ruzgar olsun dedi kaldi cok isim dusunduk ama ilk olanlari koymak istedik nasip olur insallah 🤲🥰
ikizmom94 Taze biz de insallah kucaklariz evlatlarımızı sizin gibi masallah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 🤲🌸
Taze ikizmom94 amin inşallah 🤲 ikiz annesi olmak çok ama özel herkese nasip olmaz ☺️ bir oğlum daha var ama bu ikizler çok ayrı bakmaya doyamıyorum 🥰
Zekzek35 Anneskuzusu biz yenidoğan kıyafetlerini daha uzun kullanabiliyoruz tek bebeklere göre küçük oluyor bizimkiler. O yüzden maddi durumunuza göre e bebek indirimlerinden denk geldikçe uygun fiyatlı pamuklu takımlardan alın ben aldım stres yaşamak istemiyorum o telaşlarda(90 tl ye çok alt üst takım aldım stokladım şimdi bi tık artmış fiyatlar). Sonra da çevremde bebeği olan birine ya da muhtara veririm ihtiyacı olana iletirler
Taze Anneskuzusu kıyafet olarak aksine daha çok almamız gerekiyor bnce neredeyse günde rahat her bir bebeğin 7 kez üstlerini degisiyrm iki gün içinde makinem rahat doluyor .. size tavsiye çok küçük kıyafet almayın çok hızlı büyüyorlar .. abinlerinn kıyafetleride vardı onları da kullndim .. bir iki takım tek küçük almıştim bebeklerim 2 kg oldukları için 🥲.. sonrasında bir bakmışım hızlıca büyüdüler ☺️