YesimAykut Furqane2002 aşılama olacağım bu ay marta hamileyim inşallah 😂 tamamen plansız gelişti doktor dedi tamam dedim iğne başladım o şekilde😂 geçen ay soğan suyu denemiştim bu ay yumurtalarım çok güzelmiş hemen başlayalım dedi doktor ❤️
Furqane2002 Ozlem3737 bende havuç incir suyu içicem ama yumurtlama gününe kadar keçen ayda soğan suyu içmişdim İnşAllah eziyyetlerimiz hiçe gitmezz
Ozlem3737 Furqane2002 inşallah inşallah ben de soğan suyunu ne zamana kadar içiliyor diye araştırdım yumurtlama döneminde de içiliyor okudum kafam karıştı
nununundunyasi Furqane2002 21.gunum bugün hala yumurtlama göremedim umutla test yapmaya ve denemeye devam. Sen ne durumdasın canım
Gzn07 nununundunyasi keşke yumurtlama masajı yapsaydın reglden sonra 3 gün yaptım sonra uzayan akıntım başladı öneririm sana
nununundunyasi Gzn07 bi kaç gündür yapıyorum inan 🤦🏻♀️ ama Yok o bahsettiğin hâlâ gelmedi. Normalde her ay gelirdi. Bu ay deniyoruz ya 😂
Gzn07 nununundunyasi istiyoruz ya vücut sanki bizi deniyor her belirtiyi ona yorumluyoruz inan benim içinde çok zordu dualarımın arasına alıcam seni Allah olmayanlara nasip et inş
nununundunyasi Gzn07 öyle kuzum ya belki geç yumurtluyorumdur nasibime bıraktım her şeyi 🙏🏻 Allah razı olsun eksik etme ben de senin için dua ettim, edicem 🫶🏻
Furqane2002 nununundunyasi Nasipde varsa ovulyasyon testleri bile boş zaten 1 gün ara ile ilişkiye her kes giriyo Allah yazıdysa öylede hamile kalırsın ben bu ay test yapmadlm yumurtlama günleri filan ne zaman oldu testle bilmedim kendi ağrılarımnan yakaladlmki yumurta çatlamış
Lykiav Furqane2002 test yaptım negatif ama adetime 10 gün var. Adet ağrısı gibi ağrı ve baş ağrım başladı
nununundunyasi Furqane2002 ben açıkçası gün aşırı çok giremedim ovulasyon testine kulak verdim o da çıkmayınca umutsuz oldum iyice. Bu zamana kadar hep bilirdim ama bu ay olmadı sanki