Furqane2002 Kızlar Şubat ayında hamilelik isteyipte kalamayanlar martda hamile kamlak istiyosanız bu ay ne yapmak fikriniz var??
Neva_aydn Furqane2002 benim bat 20 Şubat bugün yumurtlama günüm bakalım bekliycez eğer bu ay olmazsa Mart ayı doktorla ilaç tedavisi olucak nasip bakalım
nununundunyasi Furqane2002 Bat 29 Şubat-mart başı gibi. Maalesef düzensiz olduğu için kestiremiyorum. Bu ay denicez bakalım daha yumurtlama görmedim henüz 🥲
YesimAykut Furqane2002 aşılama olacağım bu ay marta hamileyim inşallah 😂 tamamen plansız gelişti doktor dedi tamam dedim iğne başladım o şekilde😂 geçen ay soğan suyu denemiştim bu ay yumurtalarım çok güzelmiş hemen başlayalım dedi doktor ❤️
Furqane2002 Neva_aydn bol bol havuç tüket çatlaması için yarımca olur,İnşAllah Hamile kalırsın🤲🏻🤲🏻Martda adet tarihin ne zamana denk geliyo?
Neva_aydn Furqane2002 Mart adet tarihim 21 e denk geliyor ama benim biraz düzensiz yani hep bir hafta geç oluyorum
Neva_aydn Furqane2002 bende çatlama konusunda şüpheliyim catlamiyordur diye düşünüyorum bugün yumurtlama günü bakalım nolucak
Furqane2002 nununundunyasi ben burdan bakıyorum tahmini tarih veriyor bitde ovulyasyon testi yapıcam 18 denk geliyo yumurtlamam bakalım teste öyle çıkıcakmı
nununundunyasi Furqane2002 adeti düzenli olana mantıklı bi liste ama benim çok dalgalı. Ovulasyon bende de 17-18 filan gözüküyor testle ilerliyorum su an bakalım bende de denk gelecek mi gorucez ☺️