Vuralelif Beyzanury1234 canım vallaha bi doktor kesin kız dedi biri de kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi sonra kendi doktoruma gittim göremedim ama ben sana ne demiştim başta dedi kız dediniz dedim o zaman kızdır ben yanılmam emin olmadan da asla demem dedi peki tamam o zaman kız mı yani dedim öyledir dedi 😂😂😂
Vildan_krt Sermec27 Ayy teşekkür ederim, her ikisi de evlat ama insan hissettiğinin tahminini duyunca mutlu oluyor 🤩
Ebrucar Kızlar benim de 12. Haftada özelde randevum var ama görünmez diye bir hafta sonra gideyim diyorum emin olmak için. Sizce ne yapmalıyım?
aslansmommmm Valla asko tam gormeden emin olma cunki nub illa 90 derece aci degil 33 dereceye kadar erkek olabiliyor ki bence tam olarak bu nub teorisini de kmse bilmiyor yani birsuru video izledm en net cinsiyet bacak arasi bence 🤣🤣
aslansmommmm Bak bunlar hep erkek nubu mesanenin omurgaya karsi acisi onemliymis dik olmasindan ziyade
2prensesannesiiii aslansmommmm bizimki böyle ama dr kız tahmin etti haftaya belli olacak bende bu dru izliyorum haha gittim adama bebemin ultrason görüntüsünü attım sağolsun yanıtladı cevap verdi ama videodan ve resimden anlaşılmıyor malesef ultrason dinamik bi süreç dedi 😂
aslansmommmm 2prensesannesiiii 16 17 ye kadar bence hersey olablr erkek dese kiza kiz dese erkege donebilir beklemek lazm 🩵👶🏻
2prensesannesiiii aslansmommmm işte beklemedeyiz balım devlete 16 da özele 17 de gideceğim net öğrenilecek haftalar bugün 15 olduk🥰
2prensesannesiiii aslansmommmm verdi de erkek veya kız demedi 🥰 Ultrason dinamik bir süreç usg yapan Dr un belli pozisyonlarda bakması gerekiyor resim ve video dan anlaşılmıyor maalesef Bu cevabı verdi kopyala yapıştır yaptım verdiği cevabı🥰
aslansmommmm 2prensesannesiiii ayy benmki daha 4 mart 17 haftalik olucam insallah ozamana kesn ogrenrm 😅