Minezra Kızlar 3. Kızım geliyor 😅 gönlümüz erkekten yanaydı ama hep kız hissettik doğruda çıktı . Çok hareketliydi bacak arasını göremedi ama nubundan kız dedi sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Minezra evremy0 gerçektenmi bende böyle bir süpriz isterim ya bilmiyorumki hep kız hissediyordum zaten nubu gösterdi düz dedi
Minezra Vuralelif bacak arası aslında açıktı sürekli kımıldıyordu göremiyorum dedi evdekiler ne dedi bende kız dedim buda kız dedi 🥰
Semossss Momy9861 Vallahi bende burda ogrendim bi teoriymiş bebegin basına mı ne bakıyorlar tam anlamadım bende😂 sanırım bası asagıda olursa kız yukarda olursa erkek bende tam bilmiyorum 😀
Semossss Minezra Ama degısme ihtimali vardır bence ya haftası kucuk cunku bende 12 haftamda kız dedi doktorum devlete gittim 13 haftamda o da erkek dedi 14 haftamda kendi doktorum %90 kız dedi bazen yanılma olabiliyor
Minezra Semossss dönmüş dolaşmış kıza gelmiş yine 😅 anlıyorlar erkek organı erkek belli ediyor kendini
Sermec27 Minezra evet nub ta kız nubu gibi duruyor hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende üçüncü oğluma hamileyim 🥰
Minezra Sermec27 amin canımm dua ettik istedik vermediğse vardır bir bildiği evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah
Sermec27 Minezra Amin inşallah vardır rabbimin bir bildiği hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da gerisi önemli değil 🤲