12345bynmerakli Merve1712 Özellikle ilk aylarda ıslak mendil önerilmiyor. Bebek temizleme pamukları var onları ıslatıp silmenizi tavsiye ederim… bebek biraz büyüdükten sonra ise 99% su bazlı alkolsüz kokusuz ıslak mendil tavsiyemdir 🙂
Aybarssena Molfix izotonik aldım ilk etapta sonra yaz ayına gelecek sleppy ekstra alcam hem doğal hemde daha ıslak oldugu için. Zaten büyümüş ve havalarda çok sıcak olur
Asill22 Baby turco yenidoğan ıslak mendil kullandım oğlum 1 buçuk yaşinda hala onu kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadm kokusuda hafıf ve güzel
Rvzaa Ben pamuk aldım e bebek ten birde bayb me ıslak mendilini ilk tercihim pamuk ilerleyen günlerde mendil olur
Pati06 Water wipes alıp stokladım. Çok araştırdım içeriği en temiz olan o. İlk aylar mümkün olduğunca pamuk kullanmayı düşünüyorum dışarı çıkınca falan ıslak mendil
goktugunannesii Beeyzanurr bayağı kalın havlu gibi bende çok beğenmiştim. Baby turco doğadan da güzel oırta kalite bir mendil.
Beeyzanurr goktugunannesii instagramda muhendisoglu diye bir kisi var urunlerin icerimleri temiz mi diye araştırıyor bende onun sayesinde incia sampuan ve sleppy mendil aldim insallah iyidir. İlk basta pamuk kullanicam ama dışarıda falan islak mendil lazim olur
goktugunannesii Beeyzanurr pamuk hiç kullanmadım ıslak mendil her zaman daha iyi oluyor sıcak su al yanına küçük bir kapta mendili yıka hem arınmış hem ısınmış olur :) pratik 🌸
BirazbundanBirazondan1 Islak mendilide stok yapmayın derim Benim kızıma sleepy yenidoğan ıslak mendil alerji yaptı. Ama sleepy zeytinyağılı ve pamuklu bebek ıslak havlusu iyi geldi. Stoklaya başladım. Birde komilinin ıslak Bebek havlusunu var onu kulanıyorum.