Sihirlimom ftmm38 benim de baya erken haftalarda oldu zaten ekimde kimyasal düşüğüm oldu hemen peşine hamile kalmışım
Azzebus ftmm38 ben de 17 haftalığım benim de kasık ağrım ve vajina ağrım çok oluyor ama normalmiş Bebek büyüdüğü için enfeksiyonun falan yoksa korkma
ftmm38 Azzebus enfeksiyon olsa yanma vs olur diye düşünüyorum hiç öyle bir şikayetim olmadı benim ikiz gebelik olduğu için sanırım daha çok ağrı yaşıyorum teşekkür ederim 🥰
Azzebus ftmm38 canım afedersin ama eşinle ilişkiye giriyorsan da olabiliyor hamilelikte daha hassas olduğu için kan orda kalıyor sonra dışarı atınca kahverengiye dönmüş oluyor
ftmm38 Azzebus ilişki lekelenmeden 1 hafta önce olmuştu 1 kere bidaha olmadı ama bilmiyorum neden oldu sadece bizi korkuttu ☺️
19931994 ftmm38 aa canım benimde ikiz gebelik bende 15. Haftadayım 🤗🤗 evet benimde rahmimde baskı oluyor benim tüp bebek o yüzden progestan kullanıyorum 10. Haftada lekelenme gelmişti ama geçti çok şükür 🌸🌸🌸
Azzebus ftmm38 işte o kan içinde kalıyor canım muhtemelen ondan olmuştur korkma bende de aynısı oldu gittim hiç bir sorun yoktu doktor bu yüzden olduğunu söyledi bende de üç gün öncesinde olmuştu ilişki
ftmm38 19931994 bende baştan beri kullanıyorum aslında progestan 14. Hafta başında geldi benimde ama geçti çok şükür devam etmez umarım 2 gündür de vajina da ağrı gibi bişey oluyor ☺️
ftmm38 Azzebus tamam çok teşekkür ederim Rabbim inşallah yaşatmasın bidaha sağ salim alalım bebislerimizi kucağımıza 🥰
Sevilaypak Sihirlimom İstanbul’da yaşıyorum ☺️ bu ikinci gebeliğin biraz ağır geçiyor cinsiyet belli mi ? ☺️☺️