Sihirlimom Kaç haftalık oldunuz kızlar ? Nerede yaşıyorsunuz doğuma kadar sohbet edelim mi vakit geçer
Sihirlimom ftmm38 olmaz mı kasıklarımda çok oluyor sanki adet olacağım bebek toplanıyor bazen onu bile hissediyorum
Nurglsari ftmm38 12 haftalığım bende iğne batması gibi oluyo kasıklarda vajinamda da sızlamalar oluyorr
Sihirlimom biranne__ ayyyy keşke orda otursam hayalim orda oturmak her yaz tatile geliyoruz bu sene gelemeyeceğiz çok severim ya
Sihirlimom Haticeburak06 bi postta görmüştüm seni soracaktım unuttum sonra neresindesin bende ankaradayım
ftmm38 Sihirlimom hissediyor musunuz bebeğinizi benim ikiz olacak bebislerim ağrı olunca tedirgin oluyorum 1 günde kahverengi leke gelmişti geçti çok şükür
Sihirlimom ftmm38 yok hareketini daha hissetmedim ama kasıklarımda sanki baskı oluyor ya öyle hissettim
Sihirlimom ftmm38 benim de kahverengi leke gelde progestan kullandım bide kan uyuşmazlığı var bizde hemen iğne oldum çok şükür geçti
Azzebus ftmm38 ben de 17 haftalığım benim de kasık ağrım ve vajina ağrım çok oluyor ama normalmiş Bebek büyüdüğü için enfeksiyonun falan yoksa korkma
ftmm38 Sihirlimom inşallah bidaha olmaz bizde uyuşmazlık yok ama rahimde de kanama alanı vs cikmadi 1 gün oldu geçti progestan kullanıyorum bende
Azzebus ftmm38 canım afedersin ama eşinle ilişkiye giriyorsan da olabiliyor hamilelikte daha hassas olduğu için kan orda kalıyor sonra dışarı atınca kahverengiye dönmüş oluyor
Sihirlimom ftmm38 benim de baya erken haftalarda oldu zaten ekimde kimyasal düşüğüm oldu hemen peşine hamile kalmışım