Deryalina- Yagmurakyurek suyu azaldığı için mi riskli dediler son kontrolde bana da suyu az dedi 3600 kg normal doğuma engel pek bişey demedi şimdilik
Yagmurakyurek Deryalina- açıklık yok sancı yok bebek iri suyuda az bebeğin başı kanalda ama benim catimda musiat değil doğuma bebek içinde benim içinde riskliymis 14subat sabah 7de sezeryana yatışım yapılacak nasıp kısmetse hayrlisi olsun inslh vardır bundada hayir
Mervee_akb1 Yagmurakyurek Doguma 4 gunum kaldi 2 dogumum 2 cm açiklik kasilma bel qgrisi var onun dişinda ne nişan nede su gelmesi var ilk oglumu 39 dogum yapmıştim normal dogumla
Yagmurakyurek Mervee_akb1 benimde 39+3olcz bu gece ne nişan ne su ne bir ağrı suyu azaldı mecburi sezeryan yapicam yoksa bende istemezdm böle olsun
Zeynepkrkytlli Yagmurakyurek inşallah ağrısız sancısız bı avazda bmne ara olduğunu bile anlamadiginiz şekilde dogumunuz olsun İnşallah benimki de böyle olsun
Gulays Ay3 canım benim 4. Gebeliğim 2 bebeğim çok erken dogdu 20 ve 24. Haftalarda sonrasında oğlum doğdu ve normal doğum olmadı acilmam olmadı 1 cm açıklıkla 18 saat suni sancı çektim sonrasında sezeryana alındım kalp atışları kötüleşti arası çok yakın olduğundan supriz gebelik şuan ki hamileliğim 18 ay 14 gün var aralarında risk olduğu için direk sezeryan tarihi verildi
Emaynn Yagmurakyurek Yagmurakyurek aynj haftadayız Allah hepimize saglıkla dogurmayı nasip etsin. Banada sezeryan yaparım istersen dedi. Kabul etmedim simdi ne zmaan gelevek diye bekliyorum insallah cok bekletmeden gelirler. Nisan su hic bisey yok sanırım bir günde olacak öncesinde ufak ufak sancım oluyo aöa cok az durulmayacak dogum sancısı degil
Yagmurakyurek Emaynn ben sezeryana gün verdiler bebeğim iri ve suyu azalmış ne sancı ne açılma hiç birşey yok 14subat saat Sabah 7de sezeryana alincam şuan haftamız 39+3
skrbsrl Ay3 hayırr, hiçbir belirti.yok 😄 Nisandan sonra kontrolde kanala girmiş.dedi doktorum, sonrakinde kanaldan çıkıp ters dönmüştü, şimdi tekrar kanalda 😄 2 defa açıklık baktılar ve yok, sanci yok. Bebeğim benimle eğleniyor 😊