Miracle- Aycaatl az kalmış size sağlıkla doğar inşallah miniğiniz 🤲🏻 spinali tercih etmeniz iyi olmuş bende ilk doğumumda spinal olmuştum çok kolay geçmişti ameliyat sonrası sürecim inşallah bu da öyle olur
Miracle- AselinAnnesi12 evt son zamanlar bana da geçmek bilmiyor tarih belli olmasına rağmen zaman durdu sanki
Miracle- Esrahalsclk_23 korkutmayın kendinizi hiç kimsenin doğum hikayesini de kafanıza takmayın emin olun hiç kimsenin ki birbirine benzemiyor inşallah çok rahat ve sıkıntısız bi doğumunuz olur 🤲🏻
Miracle- nih evt 21 şubat diyince Dr eşime dönüp baktım hemen sence nasıl diye tınısı kulağa hoş geliyor bence diyor hemen Dr 😀 ama hangi tarihi seçersek seçelim öbürlerinde aklımız kalıyor illa ki 😀
peksimetya Miracle- ben bugün kontrole gittim. Bebeğim çok kilo almamış. 1 hafta sonra da gittiğimde eğer hala ortalamanın altındaysa doğumu öne çekeriz dedi.doğduktan sonra daha çabuk toparlar dedi bakalım 🙄
Miracle- peksimetya almıştır inşallah dediği gibi Dr doğduktan sonra çabuk toparlıyorlar ama sağlıkla doğsun inşallah 🤲🏻
Nur5516 Miracle- ay bende 36+5 im Yarın kontrol var gün vericek çok heyecanlıyım ve korkuyorum sağlıkla gelsinler inşallah Sizin epidural mi olcak
Miracle- Nur5516 spinal belden iğneyi yapıyorlar uyuştuktan sonra bi işlemi yok epiduralde belinizde kateter takılı oluyor belli aralıklarla ilaç veriyorlar
Aycaatl Esrahalsclk_23 cok güzel tarih ben de isterdim ama gunum cok ilerlemis olacak diye sesimi cikarmadim. Acikcasi sezaryen tarihimden once dogum baslar mı korkum var. Bi de daha fazla bu stresi kaldiramicam. Cok korkuyorum ama doktor arayip yarin gel alalim dese kosa kosa gidicem :D
Esrahalsclk_23 Aycaatl hayırlısıyla sağlıklı gelsinde tarih hiç önemli değil kuzum sağ salim alalım kucağımıza inşallah ❤️🥰
Esrahalsclk_23 Aycaatl hayırlısıyla sağlıklı gelsinde tarih hiç önemli değil kuzum sağ salim alalım kucağımıza inşallah ❤️🥰