Miracle- Evet kızlar yüzdük yüzdük mutlu sona yaklaştık çok şükür şuan 36+2 yiz doktor 21 Şubat’a gün verdi 38+1 de kısmet olursa kavuşcaz oğluşumla darısı tüm sabırsızlıkla bekleyenlerin başına kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah 😇🤲🏻 şubat anneleri bizimle aynı tarihi alan var mı bakalım? 😊
Mucizem24 Miracle- bizde 1 saat önce 36+3 olduk son adet tarihim 29 mayıs normal doğumu bekliyorum ve oğluşumu 29 şubatta doğururum diye çok korkuyorum 😅🙈 sağlıkla kavuşun inşallah 💙
peksimetya Miracle- bizim de kavuşma günümüz 23 şubat cuma 💕 tabi eğer o güne kadar sabredebilirse minnak hanım 🙈 bana kalsa 38.haftada alsa keşke doktor ama son demine kadar bekletecek imkanı varsa. Şu an 36+6 yım 🥺
Aycaatl Miracle- 12 şubat benim de Allaaahhhiiimm cok korkuyorum. Doktor korkuyorsan genel anestezi verelim dedi ama spinal tercih ettim. Insallah dayanabilirim cunku hemen bebekle ilgilenebilmek istiyorum. Eger sutum gelirse emzirme sansini kacirmak istemiyorum. Tabi son anda aglayarak genel yapin da diyebilirim bana belli olmaz :D cocukken ameliyat olmustum bu yuzden travmalarim var. Mesela tahlillerde iyiydim psikolojik olarak anestezi uzmaniyla konusmaya ameliyathane bolumune indigim an aglama geldi. Herkes herkese dua etsin lutfen…
karaguzelirem_ Ya maşallah ne güzel rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bende pazartesi sezaryen günü alacağım nasip olursa bende o gün 36+3 haftalık olmuş oluyorum şuan 35+6 yım acaba banada o tarihlere mi verir ki 🙈
Miracle- karaguzelirem_ amin inşallah siz de sağlıkla kavuşun inşallah🤲🏻 ben 34. Hafta da küçük bi lekelenme yaşadım bebiş olması gerektiğinden bi tık fazla aşağıda şuan o yüzden Dr daha fazla bekletmek istemedi sizin için her şey yolundaysa 39. Haftayı da bekleyebilir belki 😊
Miracle- Mucizem24 😀sağlıkla gelsinler inşallah ama maalesef biz şu tarih bu tarih desekte aslında gelecekleri günü onlar seçiyorlar benim ilk oğlum sezeryan tarihinden önce doğmuştu mesela buda öyle olmaz inşallah diye dua ediyorum 😊
Sakiii Bizde cumartesi günü alacağız sezeryan tarihimizi🙈 36. haftadayız bakalım oğlumla ne zaman kavuşacağız? 🥰 İnşallah hepimiz yavrularımıza sağsalim kavuşuruz 🧿
Miracle- peksimetya aslında bana kalsa ben de 39 haftaları görmek isterdim ama drlar bizden daha iyi biliyorlar ne kadar bekletebileceklerini biz 38+1 de giricez doğuma ama o bile bi tık benim için erken gibi geliyor ki zorlanmama rağmen 😊
Esrahalsclk_23 Aycaatl yaa bende aynı duyguları yaşıyorum aşırı heyecan ve korku var bende genel ve spinal arasında çok kararsızım şuan spinal olmayı düşünüyorum ama hissetmekten çok korkuyorum benimde 14 şubata doğumum hayırlısıyla 🙃
Miracle- Aycaatl az kalmış size sağlıkla doğar inşallah miniğiniz 🤲🏻 spinali tercih etmeniz iyi olmuş bende ilk doğumumda spinal olmuştum çok kolay geçmişti ameliyat sonrası sürecim inşallah bu da öyle olur
Esrahalsclk_23 Miracle- bizimde 14 şubatta günümüz 38+5 oluyoruz oğluşumla hayırlısıyla saglikla gelsin miniklerimiz 🥰❤️
peksimetya Miracle- ben bugün kontrole gittim. Bebeğim çok kilo almamış. 1 hafta sonra da gittiğimde eğer hala ortalamanın altındaysa doğumu öne çekeriz dedi.doğduktan sonra daha çabuk toparlar dedi bakalım 🙄
AselinAnnesi12 36 haftaa bugün doktor kontrolüm vardı bir ümit gün verir diye gittim lakın yine gün alamadık 🥹 37 ortalarında alsınlar istiyorum😥 bu kadar hafta hemen geçti son günler saatler dakikalar geçmiyor sanki inşallah 19 20 Şubat gibi alırlar benim bebeğimide 😕
Miracle- AselinAnnesi12 evt son zamanlar bana da geçmek bilmiyor tarih belli olmasına rağmen zaman durdu sanki
Miracle- Esrahalsclk_23 korkutmayın kendinizi hiç kimsenin doğum hikayesini de kafanıza takmayın emin olun hiç kimsenin ki birbirine benzemiyor inşallah çok rahat ve sıkıntısız bi doğumunuz olur 🤲🏻
Aycaatl Esrahalsclk_23 cok güzel tarih ben de isterdim ama gunum cok ilerlemis olacak diye sesimi cikarmadim. Acikcasi sezaryen tarihimden once dogum baslar mı korkum var. Bi de daha fazla bu stresi kaldiramicam. Cok korkuyorum ama doktor arayip yarin gel alalim dese kosa kosa gidicem :D
Miracle- nih evt 21 şubat diyince Dr eşime dönüp baktım hemen sence nasıl diye tınısı kulağa hoş geliyor bence diyor hemen Dr 😀 ama hangi tarihi seçersek seçelim öbürlerinde aklımız kalıyor illa ki 😀