mavikelebek54 Eebrusrmeli evet o civarlardan bahsediyorum bende inşallah boğazımı tutabilirim bebek sağlıklı kilo alsın yeter
mavikelebek54 ozlemozlem66 ay inşallah bende çok almam inşallahta gözükür yolunu gözledim o kadar gerçi iyi olsun da net görmesem de olur :))
birkimseee meelooss ilk zamanlarda mide bulantilarinizdan dolayi kilo verdiğiniz oldu mu, ben de hemen hemen o civardayim biraz vermişim yedi haftalık henüz
bebisliozlem mavikelebek54 162 boy 65 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 72 kiloyum. 1 hafta sonra 7.ayımızı dolduruyoruz. 8 aylık olucaz 🐣
Caglademiral Gebeliğim 47 de hamile kaldım 65 le doğum yaptım Gebeliğim yine 47 de hamile kaldım şuan 17. Haftadayım 49.5 kiloyum 🙂 Sanırım yine aynı cıvarlar dogum yaparım
ozlemozlem66 mavikelebek54 allah razı olsun ❤🔥 benim bebeğim erken hareketlenmiş hatta geçen doktor yalalayamadı:) sağlıklk doğsunlarda erken geç fark etmiyor tabi bazen böyle söylenincr insan üzülüyor
Aasdd mavikelebek54 57 kiloyla hamile kaldım 62 kilo ile doğuma gittim ama ilk 4 ay çok kilo verdim bulantıdan vs
Aseliimmm mavikelebek54 Gördüğüm bütün kilolar yorumlardaki benim kiloma göre yine zayıf ben 3 rakam diyim sen anla kaçla kaldığımı
mavikelebek54 Aseliimmm evet bazı kilolara şaşırıyorum özellikle sordum bide kilolu kalan var mı diye e bu fazla kilo değil ki kardeşim diyorum. Kaç haftalıksın şu an
mrwseker 106 kiloyla kaldım hala aynıyım ama yeniyim 12 haftalık ilk gebeliğin de aynıydı 106 kaldım 115 doğurdum on günde falan eski kiloma geri düştüm inşallah bu gebeliğimde hiç almam 😢
Hanifeakbayrak mrwseker ben ilk doğumlarımda 80 den 106 a çıkıp doğuma girdim bu üçüncü gebeliğim şuan 106 yla hamile kaldım ve çok korkuyorum sezeryandan bu kilodan sebep çok korkutttlar beni de daha 8+1 im inşallah kilo almayayım diyorum
Yorgunanneee21 mavikelebek54 Hiç üzme kendini kilo alınır verilir bişey olmaz abartıya kaçmamaya çalış yeter. Ben 58le hamile kaldım şuan 66 kiloyum 32 haftalık bebeğim.
mavikelebek54 Yorgunanneee21 çok sağol canım öyle tabi yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi hallolur
Yagmurakyurek mavikelebek54 75le hamile kaldım geçen hafta tartildigimda 94kiloydum 38hftdym 2gun sonra 39hafta olcm
mavikelebek54 Seda_nur4760 genel bi durum oluyor bende öyleyim. Hayırlısıyla bi doğsun eskisinden de zayıf olacam diyorum bakalım :))