170420 SumeyyeTpl bn hepsini tamamladım emziği kaldı oda kargoda aldıklarını yıkayıp utuledim cantayida bu ayın sonunda konrtolumden sonra hazirliyacam kız erken gelir dyor herkes sonrada ev temizliği bitirid beklerim insalah🤗
SumeyyeTpl 170420 oy maşallah sağ salim gelsin kızçemiz inşallah.Evet genelde kızlar en geç 38 de geliyor diyorlar
SumeyyeTpl 170420 asgari ücretle ne kadar olursa artık son iki aya sığdrmaya çalışıcam ne alıcam çokta bilmiyorum ilk gebelik olunca.Bakalım nasıl olucak 🥴
SumeyyeTpl Duygu8178 😂 o kadar haklısın ki duygudan duyguya geçiş yapıyorum psikolojim bozuldu artık galiba
170420 SumeyyeTpl SumeyyeTpl bnm ikinci çocuk oğlumdan da birşeyler vardı çok az aldım çünkü çok çabuk büyüyorlar herşey ateş pahası Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten 🤲
SumeyyeTpl 1sadeturkahvesii boğazımda iğrenç bir tad var afedersin kusmuk tadı var sürekli o neden oluyor acaba biliyormusun
1sadeturkahvesii SumeyyeTpl yok ilk senden duydum hatta mide sorunu yaşıyosan onunla ilgili olabilir mi acaba
SumeyyeTpl 1sadeturkahvesii hiç bilmiyorum ki mide sorunumda yok fazla çok aşırı bir gaz oluşumu var iki gündür de bağızmda iğrenç bi tad var geçmedi acaba midemimi bozdum bilmiyorum ki