SumeyyeTpl Ay varmı benimle aynı tarih olan nasıl geçiyor hamilelik kızlarr bebişlerin kiloları nasıll
HilalveEfem SumeyyeTpl son 59 benimde aynı tarihli 1.750 Gr kızım ama sabırsız ve erken gelmek için can atıyor 😍
HilalveEfem 170420 benim ilk doğumum da erkendi maalesef baştan tedbirli gitmek zorunda kaldık rahim aşağıda olduğu için bu sorunu yaşıyormuşum bu hafta yavaş yavaş sancılar başladı maalesef
170420 SumeyyeTpl bn hepsini tamamladım emziği kaldı oda kargoda aldıklarını yıkayıp utuledim cantayida bu ayın sonunda konrtolumden sonra hazirliyacam kız erken gelir dyor herkes sonrada ev temizliği bitirid beklerim insalah🤗
Duygu8178 SumeyyeTpl son 53 🥳 hem heyecan hem stres hem mutluluk tüm duyguları birlikte yaşıyorum. Arada kasik ağrım ve vajina da hafif bı ağrı oluyor.
SumeyyeTpl Duygu8178 arada bir gelen ağrılar doğuma hazırlık olarak geçiyor galiba.Ay geçen gün ben doğurmaktan vazgeçtim doğurmicam içimde kalsın dedim stresten düşün ne durumdayız 😂
1sadeturkahvesii SumeyyeTpl bizimde son 59🤩 Salı kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuşuz baya zorlanmaya başladım artık 🤤
SumeyyeTpl 1sadeturkahvesii bende sırt ağrısı çekmeye başladım ya ne güzel sorunsuz geçiyordu alışmıştım bu sırt ağrısı olmadı 🤧😅 benimde daha kontrolum gelmedi bakalım bebişler nasıl kaç kilolar heycanlıyızz
Duygu8178 SumeyyeTpl çok değişik birşey bı yandan biran önce doğsun seveyim diyorum sonra siz gibi dogurmicam diyorum bende aynı durumdayım 😃
SumeyyeTpl Duygu8178 😂 o kadar haklısın ki duygudan duyguya geçiş yapıyorum psikolojim bozuldu artık galiba
SumeyyeTpl 1sadeturkahvesii boğazımda iğrenç bir tad var afedersin kusmuk tadı var sürekli o neden oluyor acaba biliyormusun