Gulnur Slm canlar 28 haftaligim 4 5 gundur bebegim asagida ve titriyor sureli neden olabilir haraketi sadece titremek
pamuksekerinannesi Gulnur Canım benim bebekte uyanırken titriyor sabahları.. Ama eşimde uyanırken titrediği için babasına çekmiş diyordum 😂 Önemli bişey yoktur bence
Sonay Gulnur benimkide çok titriyor hep aşağıda bide 😏 acaba korkudan mı uyandığından mı . Kız cinsiyeti
NilayKorkmazIlhan Gulnur Biz 27+3 olduk bendede bi kaç haftadır o titreme olayı var telefon titrer gibi oluyo bende çok merak ediyorum neden olduğunu pazartesi doktora gittiğimde sorucam bakalım ☺☺💕
Gulnur pamuksekerinannesi 🙂 hele gece bi titredi bide tekme yedim okkali ama bi kac gundur titriyo ama diyorum korkuyormu ne bilim anne oluyrz heraldi cesit cesit sey dusunuyorum🙂
pamuksekerinannesi Gulnur Kesin senin minnoşta kız😍💕Bizimki de bi vuruyor ki sorma fırlıcak diye korkuyorum😂
Gulnur pamuksekerinannesi evet ben eksi asermistim kiz dediler ama yalan boyle seylere artik hiiic inanmiyorum😃
pamuksekerinannesi Gulnur Bende cinsiyetini öğrenene kadar herkes erkek dedi bi tek ben kızım olcak dedim doğru hissetmişim 😍
PnarSalam Bende de titreme var doktoruma sordum İyi bisey dedi iç cekme hareketi olarak yorumlanirmiş bide sindirim sisteminin iyi calistigi anlamina gelirmis
Gulnur poyrazege111 bende yasamiyordum 28 haftaligim yeni oldu haftalar ilerledikce degiiskmseyler yasaniyor😃