emirtimr1 hanımlar çileğin zararı yok biliyorum tüketmede ama yani ben baya yemek istiyorum ya😂 yani sanah kahvaltıda yedim öğlen yedim şuan da da yiyorum acaba bu kadar çok tüketip herhangi bir sorun yaşayan anne oldu mu merak ettim valla😂😂
Hilalaktscbk emirtimr1 Ben de kendimi tutmaya çalışıyorum mevsimi olmadığı için ilacıdır hormonudur emin olamıyorum 🫠
emirtimr1 Seyda08 kız askım valla aynısı elim sürekli gidiyor annem herşeyin fazlası zarardır dedi bi korktum ondan sorim dedim😂
emirtimr1 zehraks ya her meyveyi yiyorum yalan olmasın ama çilek son bir haftadır aşırı tüketiyorum ya😂😂
gokyuzununogrencisii emin ol hiçbir zararı yoktur, bende ilk gebeliğimde çok tüketmiştim kutu kutu bitirdiğim oldu😊 afiyet şifa olsun ❤️
emirtimr1 ASE6154 valla yapmadı hayatım yalan değil ama işte yediriyor kendini😂😂 ben yeşil erik delisiyim aslında onu bekliyorum 😂😂
Pofidik123_ emirtimr1 benim net 1 aydır ağzım sulanıyo o derece istiyo canım rüyalarıma giriyo resmen iki tane buldum aldım ama ikisi de çok acıydı ve aşırı pahalıydı
emirtimr1 Hilalaktscbk valla adanada yaşıyorum burda direkt seralar bahçeler var ama işte hormonlu ama inanın yani sürekli aklım gidiyor ya😂
emirtimr1 ASE6154 ayy evet önce çağla çıkıyormuş önce onu bi tuza banıcam sonra erik normalde erik sezon bitene kadar kilo kilo yerim inşallah o da sorun yaratmas😂😂
Elamomy emirtimr1 sor tabıkı saglıkla kavusun inşallah bu arada bende sen gıbı hep yedım kontrolde uyardı yemedım sonra bır porsıyon baz aldım bır avuc