Esrtgb Bb95 hıc dogum yapmadım hassas ıcerık yapmayı bilmiyorum ve bende de panik atak var keske kimse yasamasa amcam korkutma deglsn haberdar etmek mesela ben bilseydim süreci hayırlısı şöyle yapın istemiyorum gibi seyler diyebilirdm ama bilmiyordum imm
Bb95 Esrtgb anlıyorum paylaşmışsınız kötü niyetle anlatmamışsınız ama inanın dışarıdan çok etkilenebilecek bir doğum hikayesi dışardan bir gözle okusanız anlarsınız ne demek istediğimi
Bb95 Esrtgb negatif doğum hikayelerimi okuyalım onu mu istiyorsunuz zaten normal doğum günümüzde gözümüzü korkuttuğu için pozitif doğum hikayeleri okuyup üstümüzdeki ön yargıyı atıyoruz umut olması için .
Esrtgb Bb95 normal dogum hep daha kolay ve iyi geçer okudum kadarıyla asıl kötü geçen sezeryan okudum hep ve ön yargım oldu bence hersey acıklıgı ıle konusulmalı
Esrtgb Mujmuj-1 Insallah o kadar nasıp işi ki kiminin sezeryanı harıka iken kiminin normalı tamamen vucut ıle ve ekip doktorlar ıle alakalıydı sanırım
Mujmuj-1 Esrtgb öyle tabi canım belli olmuyor o işler pozitif düşün artık ağrılarım geçececek diye düşün odaklan birkaç günd dahada toparlayacaksın
Esrtgb Bb95 bende ck okudum gerçekten ama dedim herkes bir değil sadece ıstedıgım sürece hakim olunmalı inanın
Bb95 Esrtgb bende yakınlarımın çoğundan normal doğumu iyi olarak duydum sezeryanın sonrasında zor olduğunu duydum kendimde hastanede çalıştığım için hakim olduğum bi durum
Bb95 Esrtgb sürece hakim olmamızı istiyorsanız tavsiye verebilirsiniz siz direk korkunç kısmı anlatmışsınız
ikiprensannesi53 Esrtgb niye motivasyon etmek ne zamandan beri kul hakkı 😡😡😡 ben korkutmuyorum motivasyon ediyorum senin ki şuan hem suçlu hem güçlü olmaktir
Esrtgb Bb95 siz hakimsiniz bense asla bilmiyorum sürekli bana normal harika dediler suan cok pişmanım cunkı bı daha asla cocuk yapmam
ikiprensannesi53 Esrtgb ben yasadigimi anlattım asla eksik biseyim yok ben neysem oyum gizli saklı yoktur ne yasadiysam hepsini burda yazdim
ikiprensannesi53 Esrtgb senin bu olayı yaşamana ebe sebep oldu senin elinde bisey yok bu yüzden kimseyi KORKUTAMAZSINNNNNN ve ayrıca belki normal doğumdan vazgeçecek sezaryende başına bisey gelecek o zaman hepten vebal almış olursunuz ANLATMAYINNNNN
ikiprensannesi53 Esrtgb kötü şeyleri anlatamazsınız burdaaaaaa bu kadar basit hala neyi uzatıyorsunuz
Bb95 Esrtgb her doğum bir değil yalnız annem 3 çocuk doğurmuş 3ümüzünkide birbirinden farklı siz korkunç geçirdiniz diye herkes öyle olcak değil ben şahsen kötü bir doğum tecrübesi geçirsem buraya yazmam
Pamuk Esrtgb bana normal harika dedile Ben yeni doğum yaptım dikislerim olduğu halde şükrediyorum normal doğum yaptığıma.Sezaryen olan arkadaslarla biraz konuştuk oda da.. Herkesin doğumu acı eşiği farklı..
ikiprensannesi53 Esrtgb herkes nasibindekini yaşar ama belki sezaryen olsaydiniz da aynı şeyi yasayacaktiniz herkes nasibindekini yaşar
Esrtgb Pamuk evet bana da dedilerse kimisi sezeryan memnun kimisi normal ben basıma geleni anlatmak istedim sadecee sanırım hata yaptım hep iyi konusmak gerekiyor galiba ama ben kimi neyi neyden kandırayım kı