Kızlar 37+4 de akşam acile gittim Biliyorsunuz sancılarım hep vardı açıklıgım 3 cm olmus sancım vardı su ve nişanım gelmemişti yatışım yapıldı doktorum nobetcıydı ayın 5i akşam 21.00 de Suni sancı başlandı epidural istedik ama malesef doktorun nöbeti sabah 08.00 bitince gitti ve ben psikolojik olarak zaten çöktüm neyse ertesi güne kadar en az 15 defa alt muayene edildim bu kadar kötü birşey olamaz nişanım gelmeye basladı o kadar muayeneye sancının da arasında neyse acıklık arttı 8 olunca ebe suyu patlattı
Duş al dedı aldım ama ben yerlerde sürünüyorum sancım cok süreç başladı ıkındırarak ama asla bebek gelmıyo kafası geride cok zor sonra kafası göründü ama asla aşağı gelmedi ben yıprandım artık kesısız yapıcam dedı ama keske kesseydı dedım malesef kı bebegı uzun süreç sonunda aldı (14.30) kesi yapmıcam dedı yapmadı ama vajinam asla gevşemedı resmen tuttu ayırdı son çare cok iyi bir ebeydı ama kızlık zarım koptu vajinam deforme oldu zedelendi bırı dunya dıkıs atıldı ve kanamam oldu ıkı gundur hastanedeyim aşırı ödemim var resmen kafa kadar vajınam oldu bacaklarım kapanmıyor bu halde sürekli yine muayene edıyolar ölmek istedim resmen benle giren herkes bir nefesde cıktı neredeyse bnm bebeğim morardı kordon bile dolandı son anda ben resmen bayılmıştım 2 gundur ödem var diye doktor bırakmadı ama bebem 3400 dogdu 4-5 saat yenı doğan da kaldı bebegm cok iyi ama Bn cehennemi yasadım Insallah kimse benım yasadıgım travmayı yasamaz sadece iyi olan bebegım. Umarım hiç birinizin başına gelmez.