Guclu_anne Arkadaşlar adetime 7 gün var, şüpheli ilişki üzerinden 10 gün geçti, tahmini yumurtlama günümün üzerinden 7 gün geçti. Kasık ve sırt ağrılarım çok fazla. Kan versem gebelik varsa eğer çıkar mı?
Zeynep15 Guclu_anne adete 8 gün kala verdim kanda çıkmadı. 2 gün kala verdim gebe olduğumu öğrendim aynı ay bunlar
Diyarr Guclu_anne clearblue erken gebelik testi var dijital onunla test yaparsan cikar hemen bende onunla adetime 7 gun kala ogrendim.
Guclu_anne momofmychildren Adetinden 8-9 gün önce öğreneni çok gördüm bende ona güvenerek sordum. internette de 10 gün diyor
momofmychildren Guclu_anne çok nadir adetten önce çıkması eğer çıkmazsa üzülürsünüz bence bekleyin geç döllenme vs de olanlar olabiliyor
Guclu_anne Arzuanne Yaaa Allah bağışlasın. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende sabredemiyorum daha fazla. Bugüne zor geldim😅 Birde kasık ağrılarım cidden fazla. Hatta enfeksiyon vs mi var acaba diye gittim ilişkiden beş gün sonra temiz çıktı. O yüzden daha çok ihtimal veriyorum hamileliğe.
Guclu_anne momofmychildren tek bir ilişki oldu o yüzden geç döllenme ihtimalini düşünmüyorum. İlişkiden üç gün sonraya kadar döllenme olabiliyor diye biliyorum.
Bolattc momofmychildren benim sonucum bu şekilde çıkmış 26 27 yumurtlama gördüm hatırladığım kadarıyla 28 değerlendirdim bugün ki kan sonucum yükselebilir mi normal de <0.100 çıkıyordu
Guclu_anne momofmychildren Tabi nadirdir. Ama bir umut iśte😅. Ablamda 7 gün öncesinde 27 beta ile oğrenmişti
Guclu_anne Bolattc benimde aynı 0.100 çıkıyordu. Geçen ay 1.20 çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra adet oldum. Adetiniz ne zaman?
momofmychildren Guclu_anne bir hafta öncesinde belki bir ihtimal ama genelde 3-4 gün kala çıkma ihtimali daha yüksek kimi regl günü bile öğreniyor ☺️
elmaelmaelma Ben adete 10 gün kala kan verip 9 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Ama geç döllenme ise çıkmayabilir.
Guclu_anne elmaelmaelma değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz? Geç döllenme ihtimalim yok gibi. Tek ilişki oldu