Melikeylmz99 Minikkimyager ben geçen hafta kullandım 36 haftalık iken. 7 adet var içinde her güne birer kez olmak üzere. Ama doktorum bana gece yatarken kullan dedi. Çünkü kullanıp ayağa hemen kalkmaman gerekiyor. Ve altına giydiğin pijamaya akıyor belli bir kısmı . Eridikten sonra. Ve doktorum özellikle demişti ki ittirebildiğin kadar ittir.
Melikeylmz99 Birisi00 yok hatta bende şöyle oldu akıntım oluyordu ama su gidiyormuş gibi de hissediyordum da . Doktora bunu söylediğimde spekulum muayenesi yaptı. Muayene sırasında enfeksiyon var dedi . O an su gibi akan bişey olmadı. Aletin ucunda akıntım vardı onu gördüm ama.
YgmrKck Birisi00 bende ne yapacağımı bir bilsem kararsız kaldım kaşıntım falan yok ama sadece akıntım var sarı beyaz yeşil gibi bazıları da çocuk temizleniyordur ayıtlanıyordur ondan olur diyor
YgmrKck Birisi00 muayene yapmadı ki canım , whatsapptan akım olduğunu söyledim şeffaf mı beyaz mı dedi bende bu şekilde dedim sarı gibi dedim bu fitili yazdı
YgmrKck Birisi00 muayene yapmadı ki canım wp den yazdım Şeffaf mı beyaz mı diye sordu ben de sarı beyaz yeşil gibi dedim bu ilacı verdi
odtz Birisi00 anladım teşekkür ederim ben de ilk kez bugun kullandım 10 dk oldu yanma devam ediyor bakalım yarın yine bi doktora soracağım
odtz Birisi00 bana ilk gün aşırı yanma yaptı baya baya fazla doktorum gün aşırı kullan dedi şu an öyle devam ediyor
birkimseee Birisi00 neo penotran vajinal fitil sizde de yoğun için çamaşırı ıslaklığı yapmış miydi hatırlıyor musunuz, geceden sabaha artan çıkmış ama bayağı da ıslanmış iç çamaşırım bebeğin suyu olabilir mi diye düşündüm Allah muhafaza
Hellobeybii birkimseee ay ben de öyle düşünmüştüm doktora gittim hemen enfeksiyon varmış maya olunca mantar vs öyle su gibi geliyormuş arada akıntı. Fitil veri