Cansu-can Twochildren ya pazartesiden beri kasıklarda baya sancı var o yüzden sanki gitsem daha iyi olacak.
nniduaa Cansu-can ben 35te gitmiştim 10 gün sonra gel dedi ben 15 gün sonrasına randevu aldım cuma gidicem acil Bi durum olmadıkça doktora gitme taraftarı değilim tabi ki bu benim düşüncem
peksimetya Cansu-can paraya düşkün bi yerse eğer ondan da öyle demiş olabilirler. Çünkü 10 gün içinde giderseniz muayene parası alınmıyor 😏 kontrol süresi içi olunca en sevdiğim 😅
Ozgeunuvar Cansu-can bir sıkıntı görmediyse iki hafta sonra gel demiştir eğer acil bi durum olursa gidersin zaten
LamiyaCetinkaya Cansu-can ben de o şekilde gidiyorum devlet takipliyim, 36′da gittim en son 15 gün sonra gel dediler 2 gün sonra 38 oluyorum randevum var gidicem. O arada birşey olursa zaten acilden giriş yapıp baktırabilirim
Sinemgndg Cansu-can bir sorun görmemiş demekti en son 34 haftada gittim 36 haftalığım şuan 3 hafta sonra çağırdı 37 haftada gidicem 38 haftada bebeğimi alıcak sezeryan ile anormal bir durum görse hafta 1 çağırır sıkıntı yapma
Aslihan-gur35 Cansu-can En son 31. Haftamda gittim şimdi 35im cuma günü gidicem sıkıntılı bir durum yoksa 2 3 hafta sonra gel der. İlk çocuğum da da aynı doktora gidiyordum onda da aynısını yaptı kanala girince bebek her hafta çağırır