Cansu-can 36+4 olduk bugün. En son 36+0 da gittim doktora 38. Hafta gel dedi. Biraz fazla geldi iki hafta ara olması son haftalardayim ya. Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz? Sizce beklemeden daha erken gideyim mi kontrole
Bebekkkk Cansu-can 2 hafta çok değil mi ya her hafta gidiliyor benim bildiğim hatta ben haftada iki gidiyorum
_momandad Cansu-can Benimde doktorum iki haftada bir gel dedi bilmiyorum bana da uzun geldi süre ama 🤷
Cansu-can _momandad herkes haftada bir gidiyorum demiş bana da çok uzun geldi açıkçası 2 hafta son haftalardayiz zaten
Dilan_55 Cansu-can devlet hastanesine gidiyorum 36. Haftadan beri her hafta çağırıyor 38 haftadayim her perşembe gidiyorum
Sezenoner Cansu-can yok benimde doktorum 32 de bakti sonra 35 sonra 37 simdi 38 de gidecegim. Bir sikinti yoksa korkma
peksimetya Cansu-can ben de en son 33teyken gittim. Şimdi 36dayım yarın gidicem. Ben de merak ediyorum acaba 1 hafta sonra mı çağıracak yoksa 2 hafta sonra mı 😳🙄
Twochildren Cansu-can ntsde sancım çıktı bende 36+2yim doktor 2 haftada bir gel derdim de her hafta gelmen daha iyi dedi bana. Sıkıntın yoksa 2 haftada git
Cansu-can Twochildren ya pazartesiden beri kasıklarda baya sancı var o yüzden sanki gitsem daha iyi olacak.
peksimetya Cansu-can paraya düşkün bi yerse eğer ondan da öyle demiş olabilirler. Çünkü 10 gün içinde giderseniz muayene parası alınmıyor 😏 kontrol süresi içi olunca en sevdiğim 😅