Zeyna01
Benim de 37+5 son 16 gösteriyor hastahane çantam tamamlanmadı bile daha.. ve takipli bi doktorum da yok en son 35 hafta da gittim doktorun ilgisizliği yüzünden bıraktım orayı şuan randevu bulamıyorum. Ben evde doğururum artık🥲😅
36-37 haftalık hamişler
Esraabbaa Ayy maşallah kuzucum ellerine emeğine sağlık bende yarın 36 haftalık oluyorum tek başına iyi yapmışın gerçekten ben düzen yıkanacaklar mutfak kendim yapacağım buzluk buzdolabı felan geri kalan yerler kadın annem Kız kardeşim yardım istiycem ev işi nankör gerçekten hem temizlik sonra artık ağırlaşacam için son hafta normal doğum birde annem geçireceğim aramız çok yakın doğum önce haftada bir gün ev süpür sil yaparım zaten 20 gün kaldı ama dikkat et kendine ağır işler yapma
genc2kizannesi Ayy yanlız değilim buna sevindim geç kaldım diyordum 💓
Zeyna01 boynunda çift kordon var 35. haftadan beri, sürekli olarak hareketlerini takip ediyoruz, şükür bir sorun görünmüyor ama doktorum da çok stres yapmanı istemiyorum 37de alalım dedi, zaten bebeğin gelişimi genel olarak 2 hafta önden gidiyor. 37de de prematüre sınırı aşılmış oluyormuş. İnşallah sıkıntısız alalım kucağımıza 🙏🏻
Zeyna01 Merhaba 36+0 Hastane cantam hazır bebisin kıyafetleri de yıkandı ütülendi hurca koyup dolabına koydum henuz yerlestirmeye kıyamadım kokuları gitmesin diye :)) 37′de hurctan cıkarır bi dolap düzeni yaparım diye düsünüyorum. Onun dısında temizlik hiç bitmiyor ki, Haftada 1 dip köşe, her gün de genel süpürge-toz alma yapıyorum. Böyle böyle doğuma kadar temiz tutmaya calısacagım yoksa salınca yine kirleniyor😅
Zeyna01 normal doğum istiyorum 🤭 ay bende geç kalmış gibi hissettim bi ara ama o kadar da geç kalmamışım zaten hamileliğin boyunca dolap içlerini hep düzenli tutmaya çalıştım şimdi sadece içlerini tekrar sildim şuan sadece mutfak dolabım kaldı şuan da da temizliğe girişince çok bir şey şeyim kalmadı yani camlar kapılar mutfak dolaplarının yüzü ve fayansım silincek onuda pazar günü arkadaşım gelecek ve eşimde olur onlarla hallederim dün koltuğumuda sildim🤭😂