Son 29 gün şubat mart anneleri doğum temizlik yaptınız mı hastane çantam hazır bebek kıyafetleri yıkandı ütüledendi hazır salgın hastalık yakalandım kötüydüm pazartesi mutfak yapıyım giyinme dolap içleri felan sonra kadın annem Kız kardeşim gelecek siz geçmi kaldım yoksa iyimi siz ne yaptınız bittimi

Zeyna01 valla ben bebeğin bütün her şeyini hazırladım şuan da da dolap içlerini yaptım pazar günü detaylı temizlik yapılacak sadece yani geç yapmak daha iyi bence ikinci kez temizlikle uğraşmıyorsun en azından 36+2 günlüğüm bu arada

Zeyna01 ben salı günü 37. haftada doğum yapacağım inşallah ama hastane çantamı hala tamamlayamadım 😅 pijamalarımı falan yerleştirmem lazım daha ama onu yıka bunu yıka falan derken tamamlanamadı bir türlü.
      Valla siz iyiymişsiniz ben temizlik falan yapamıyorum hiç halim yok

Zeyna01 çantasını hazırlamakla iyi yapmışsınız. Temizlik bence her hafta da yapsak nankör bir iş olduğu için öbür hafta yine gerekiyor. O yüzden o konuda kasmiyorum. Normal temizliği elimden geldiğince hep yapıyorum. Yeter bence. Ben 35 haftadayim birde çok ağrılarım oluyor. Bazı şeyleri erken yapmak iyiymiş onu anladım. Vücut kaldırmıyor Bi noktadan sonra.

Miracleee Ay bende yarın 36 haftalık oluyorum normal doğum istiyorum erkek bebeğim bu arada 37 haftada çatal var eşim salgın hastalık yakalandı sonra bana bulaştı yeni yeni kendime geliyorum benim evim hep terli toplu bebek benim herşeyim hazır zaten ama ev şuan cam kapı iyi doğum temizlik istiyor her gün ev süpürüp tuvalet banyo yıkıyorum zaten 54 kiloyum ama tabikide ağrılarım oluyor benimde geç kaldım dedim çünkü düzen yıkanacak şeyleri benim yapmam gerekiyor geçmi kaldım diye annem kadın kız kardeşim gelecek kadın cam kapı perdeler tuvaletler balkon yıkayıp kız kardeşim toz alır annem süpürür bende silerim halılar atarız dedim benim götüm kaldırıp düzen yapmam gerekiyor 😂

nih Kuzucum kendi istediğinle mi 37 hafta erken doğum risk felan var hemen bir günde katarsın kuzum yeterki bebeklerimiz sağ salim gelsin 🙏🤍

• nih bunu yanıtladı.

36+3 olduk. 32. Haftada işten ayrılınca çok detay temizlik yaptım mutfak dolapları sildim, yerleri ellerimle sildim evin her yerini banyo vs çok detay yaptım ama gerçekten ev işi nankör sonuçta yine toz falan oluyor. Çocuk odası tamamen bitti hastane çantam falan hazır her şeyiyle, oraya girmediğin için kirlenmiyor ama diğer yerler tabi yine temizlik istiyor. Daha çok düzene dikkat ediyorum her dolabı çekmeceyi iyice düzenledim az öncede buzluğu temizledim yer açtım bir şeyler koyabilmek için. Bu haftasonu eşim evdeyken yatak odayı tekrar bi çekerek temizlemek istiyorum, bi de buzlukta yer açıldı bi kaç yemeklik bir şey hazırlayacağım haftasonu

Zeyna01 tam 36yız bebegin herseyi hazır 2 hafta sonra doğum var ayın 22sinde, 15inden sonra kv ile her gün her gün yavaş yavaş temizlik hazırlık tekrar yapılacak, erken yaparsam yine yapmak zorunda kalırım. 4yasinda kızım var malum çocuklu ev çabuk batıyor, onu ananesine gönderip rahatça işlerimi halledebilirim😃

minik_kurabiyeee Ay bende yarın 36 haftalık oluyorum normal doğum sezeryan istiyorsunuz bende geç kaldim dedim ama haftaya benimde biter inşallah ya çok teşekkür ederim 🙏💓

Zeyna01
                    Benim de 37+5 son 16 gösteriyor hastahane çantam tamamlanmadı bile daha.. ve takipli bi doktorum da yok en son 35 hafta da gittim doktorun ilgisizliği yüzünden bıraktım orayı şuan randevu bulamıyorum. Ben evde doğururum artık🥲😅

Esraabbaa Ayy maşallah kuzucum ellerine emeğine sağlık bende yarın 36 haftalık oluyorum tek başına iyi yapmışın gerçekten ben düzen yıkanacaklar mutfak kendim yapacağım buzluk buzdolabı felan geri kalan yerler kadın annem Kız kardeşim yardım istiycem ev işi nankör gerçekten hem temizlik sonra artık ağırlaşacam için son hafta normal doğum birde annem geçireceğim aramız çok yakın doğum önce haftada bir gün ev süpür sil yaparım zaten 20 gün kaldı ama dikkat et kendine ağır işler yapma

Eslemim34 Ayy bende normal doğum istiyorum doktorum çok normal doğum canlısı değil gibi duruyor baştan beri aynı doktora gidiyorum benimde iki gündür felan aklım karışık ya seni şuan çok iyi anlıyorum

Zeyna01 boynunda çift kordon var 35. haftadan beri, sürekli olarak hareketlerini takip ediyoruz, şükür bir sorun görünmüyor ama doktorum da çok stres yapmanı istemiyorum 37de alalım dedi, zaten bebeğin gelişimi genel olarak 2 hafta önden gidiyor. 37de de prematüre sınırı aşılmış oluyormuş. İnşallah sıkıntısız alalım kucağımıza 🙏🏻

Zeyna01 Merhaba 36+0 Hastane cantam hazır bebisin kıyafetleri de yıkandı ütülendi hurca koyup dolabına koydum henuz yerlestirmeye kıyamadım kokuları gitmesin diye :)) 37′de hurctan cıkarır bi dolap düzeni yaparım diye düsünüyorum. Onun dısında temizlik hiç bitmiyor ki, Haftada 1 dip köşe, her gün de genel süpürge-toz alma yapıyorum. Böyle böyle doğuma kadar temiz tutmaya calısacagım yoksa salınca yine kirleniyor😅

Zeyna01 normal doğum istiyorum 🤭 ay bende geç kalmış gibi hissettim bi ara ama o kadar da geç kalmamışım zaten hamileliğin boyunca dolap içlerini hep düzenli tutmaya çalıştım şimdi sadece içlerini tekrar sildim şuan sadece mutfak dolabım kaldı şuan da da temizliğe girişince çok bir şey şeyim kalmadı yani camlar kapılar mutfak dolaplarının yüzü ve fayansım silincek onuda pazar günü arkadaşım gelecek ve eşimde olur onlarla hallederim dün koltuğumuda sildim🤭😂

Zeyna01 herşeyi yapmışsınız zaten birşey kalmamış ki 😀 detaylı temizlik bence son ana kalmalı..benim 37+6da detaylı temizlik olacak, sonra 39+6da tekrar olacak ama o zamana kadar büyük ihtimal doğurmuş olurum.Hastane çantamı hala kapatmadım ben, 37+4teyim

melinda- Ayyy şuan bana morel verdiniz çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi şuan geçmi kaldı diyordum bende sadece doğum temizliğim kaldı başka birşey kalmadı çok şükür 😍

Zeyna01 düzen lazım kesinlikle benim eve de. Gorumcem gelecekmis haftasonu ona yaptırmayı düşünüyorum. Valla yürüyemiyorum dünden beri. Noldu birden anlamadım 🙄😄