asellimomm Hastanede ne giyiceksiniz alıp memnun olanlar var mı? bide kaç takım götürsek 2 yeterli diye düşünüyorum ama🙏😄
ipeklinaismom asellimomm bir takik evden koyucam ilk giymek için kan falan olur ayağa kalkınca diye diğer takımı yeni sabahlıkli Trendyol dan aldım kargoda henüz gelmedi onuda sonra giyip fotoğraf falan cekilcem inşallah
Blueberry0 asellimomm ben 3 takım götürdüm bir tane yetti 😅 çünkü 1 gece kaldık. önden düğmeli takım pijama aldım ☺️
Rvzaa Bende iki doğum yaptım bitane yetiyor ama ne olur ne olmaz diye iki tane koydum çantaya sezeryan da kanama çok olmuyor
Prensesannesibir Gecelik pijama bluz olanını almıştım gayet rahat ettim hastaneden çıkış içinde eşofman takımı aldım sürekli kıyafet değiştirmedim yani bunlar yetti bana
nrdn45 inci_6007 sezeryan olanlarda gecelik alsın bence kişiden kişiye değişir bu durum ama ben sezeryan oldum gecelik çok işime yaradı zaten dikişlerden eğilip kalmamıyorsunuz vc den sonra falan geceliğin eteği iniveriyor pijamayı toplamak beni çok zorladı gecelik daha rahattı kanamamı kontrol için geldiklerinde falan çıkar giy olmedı eteği açıp bakıp gidiyorlardı baya rahat ettim
Nurov inci_6007 tam tersi çünkü alt üst takımın lastiği dikişe denk gelebiliyo, sezaryende gecelik öneririm o şekilde çok rahat etmiştim ben
yeschef-13 Ben trendyoldan bir gecelik bir sabahlıklı takım aldım fikir olsun diye görsel ekliyorum 💐 
Feras23 Gece icin pijama takimi gündüz icinde alt üst takim bakiyorum salaş pijamayla tüm gün duramam fobim var bide ben kendimi pasakli hissediyorum pijama ile modum düşüyor
Burcudoga Ben Sadece bir takım dugmeli alt üst pijama takımı aldım, bir de yine düğmeli takım alacak kuzenim onu da yedek olarak yanıma almayı düşünüyorum, zaten doğum sonrası giyilecek belki ikincisi hiç lazım olmayacak ama yedek olmasında fayda var
Esra_4774 asellimomm bitane düğmeli pijama takımı aldım ve iki tanede şu takımdan diktirecem terzide hem daha uygun hem daha rahat 🥰
Neslika Melisdila lohusa sepeti hiç güvenilir bir site değil. Stokta olmayan ürünü satıyor. 20 günde ancak teslim edildi. O da kaç kere aradım, tüketici heyetine şikayet ettim filan kargoya verilmesi için. L beden istedim ama ellerinde olmadığı için etiketleri kesilmiş bir M veya S beden yollamışlar. İade ettim. 1 aydan fazla paramı iade etmediler. Kaç defa ara ara en sonunda yatırdılar ama bu sefer de kargo parası kesmişler. Halbuki 500 lira üzeri aldığım için kargo ücreti yoktu. Şikayetvar’a bir baktım onlarca şikayet yazılmış. Keşke önceden okusaydım hiç bulaşmazdım. Siz de uzak durun bence.