sedseda Evremerv doğuma kadar eşim duracak doğumdan sonra annem gelecek benim de sancın var mı zorlanıyor musun inşallah doğar hemencecik
Evremerv sedseda servise çıkana kadar yanınızdaki refakatçı kimse o duruyormuş servise çıkınca istersen değiştirebiliyormuşsun benimde annem gelicek doğum olunca sancım yokta bilmiyorum inşallah bir an önce sağlikla hayırlısıyla doğar
sedseda Evremerv inşallah dua ediyorum senin için 🥰 darısı da bana 3 cm açıklık sancı yapmıyor mu suni sancı vermeye ne zaman başlayacaklar belli mi ben en çok onu merak ediyorum
Evremerv sedseda Allah razı olsun canım amin inşallah 🥰 suni vermeyeceklermiş kendi sancımın gelmesini bekliycez sürekli nstye bağlıyım
sedseda Evremerv niye vermeyecekler acaba yarın doktora desem evde kendi sancimin gelmesini beklesem müsade eder mi ki
Evremerv sedseda ihmal etme kontrole git bence suyu azalmıştı bebeğimin her halükarda bugün yatmasam pazartesi yatacaktım
Neva_ela- Kızlar son güne kadar sancı veya suyumuz gelmezse nolucak çok merak ediyorum ilk hamileliğim nasıl olucak acaba
Evremerv irem98 Allah razı olsun 🤲🏻 hala beklemedeyim bakalım bende merakla bekliyorum sancımın geleceği zamanı