nununundunyasi Smbemdy onu bilemem yavrum sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendirilmesi gerekiyor. Eğer varsa gün aşırı deniyor
Babymom-s nununundunyasi nunu devam canım yunurtlamaya.Bu araca kendi postuma etiketliyorum seni de yorumlar mısın canım testlerimiz yakın seninle de
Smbemdy nununundunyasi vayyyy evet yumurtlama tavan suan… her aksam calismaya devam.. takviye de al bari yazik gucsuz kalacaksiniz 🫣😄😄😄😄 pekmezler meyveler incir findik fistik
nununundunyasi Dilaralemdar aşko bugunkü sabki düne göre daha koyu soldakı. dün eşitti bugün soldaki sol kulvardan yardırmış 😅😅
nununundunyasi Babymom-s tavuk olduk iyice kııızzz 😅😅 etiketle aşkım ben kendime gelince kör oluyorum kendım harıc herkese faydam var 😅
Dilaralemdar nununundunyasi Seninki ateş ediyor bebeğimm harika gidiyoruz Martta güzel haberler verelim inşallah😍😍🤭🤭🤭
Babymom-s nununundunyasi çok tatlısın😀 postuna daha önce de yazdım ama görmedin bence .etiketledim bi bak bakalım ne diyceksin💐
nununundunyasi Babymom-s ahahah yerim seni 💕 aa ne yazdın gormemisimdir asla cevapsız bırakmam çünkü du bakalım
nununundunyasi Dilaralemdar artık etsin bi zahmet 29.test 😂😂hadi inşallah çatlayana kadar devamm o zaman Allah’ım isteyen herkese en kısa zamanda göstersin bizler sabırsız canlilariz çünkü 🥹🥹
nununundunyasi Smbemdy hahshah aşko biz pertingo artık 😂🫣🫣 elenatal 1 kullanıyorum ekstra bi de düzgün beslenmeye çalışıyorum 🫡🫡
Babymom-s nununundunyasi 😂 çok güldüm.o kadar yoruluyorum ki.. misafir çağıracaktık bir yere gidecektik aman aman dursun diyoruz😀
Smbemdy nununundunyasi bence yetmez o ciddiyim bal pekmez falan enerji verecek seyler yeyin hadi son son tadini cikar hamileyken ara verirsin 😄😄
Babymom-s nununundunyasi testi atmıştım senin buraya sormak için dün müydü önceki gün müydü aman boşver 😘
nununundunyasi Smbemdy sabahları da keçiboynuzu iciyoz ahaha bugün ekstra yüklencez artık 🫣🫣hadi inşallah ağzın bal yesin 🫶🏻🫶🏻
Smbemdy nununundunyasi 😄😄😄 hadi bakalim hemen kalkma yat biraz iyice gitsin bebekler 🫣 birde afedersin pozisyon bile onemliymis ..