Smbemdy YesimAykut sen ne yaptin test falan taptin mi hic ? 10. Gun bugun aşilamanin . Kaldi son 2gun 🩷
YesimAykut Smbemdy test yaptım canım ben silik çizgi çıktı ama yarın tekrar yapacağım çok koyu değil şüpheli, aynı belirtilerimiz var inşallah kan sonucu iyi gelir 2 gün geçmiyor
Smbemdy YesimAykut off gecmiyor gercekten ayni zamanda ogrenecegiz.. ben dun teat yaptim negatif benim cok umidim yok belirtiler adet belirtisi de oluyor ya bakalim nasip .. senin icin cok mutluyum hayirlisiyla guzelbhaberi veririsin
nununundunyasi Smbemdy amiin inşallah kendimden çok sizleri istiyorum allah da biliyor. henuz cok yenı denememe ragmen isyan ediyorum ha-şa ne haddime allah hasretını cekenlere bir an önce versin bizleri de unutmasın 🤲🤍
Smbemdy nununundunyasi bende asilama tup bebek yaptiranlar uzuun zamandir deneyenler icin cok istiyorum 🤲🤲🤲
nununundunyasi Smbemdy Dün değerlendirdik bugunu de es gecmek istemiyorum aslında. Attığım sayfa 2 tane havuç ye yazmıs
Smbemdy nununundunyasi sprem kalitesi icin gun asiri deniyor ya bence bekle yarin degerlendir belki yumurtlaman devam edecek yarin ..
Ebru1234 Smbemdy tesekkurler canim iyoyiz sukur 😁 ben bu ay askiya aldim valla bu ay zayuflicam obur aya belki olabilir.
Ebru1234 Smbemdy valla 1 ay oldu dikkat ediyorum 6 kg verdim simdilik sükür. 😁 hedef 20 kg vermez suan
nununundunyasi Smbemdy onu bilemem yavrum sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendirilmesi gerekiyor. Eğer varsa gün aşırı deniyor