HESA20 Melekprenses bn dün ovülasyonda hafif koyulaşma gördüm bugün hafif renk çıktı dün akşam değerlendirdik bugün de değerlendiricem yumurtlama oldu mu anca mı olucak bilmiyorum bugpn ve yarın yumurtlama günü uygulamaya göre bir umut Bekliyorum
Busraltn Nergisim09 smear aldı alttan muayane etti korunmana gerek yok dedi. Yani şimdilik iyi şeyler söyledi canım
Nergisim09 Busraltn 19 gün oldu canım benim gitmedim daha 1 ayı geçsin öle gidicem belki rahîm filmi.ister
Busraltn Nergisim09 evet benim tüpümüde aldıkları için muhtemelen gebeliğe dair hiç bir kalıntı yok ve alttan muayane edip ameliyat yerimi iyileşmiş gördüğü için çocuk düşünüyormusun dedi evet diyince o zaman korunma dedi. Bu arada medicanaya gidiyorum
Nergisim09 Busraltn aynen canım senin ondan öle dedi demkki hayırlısı inşallah bu sefer Rabb’im nasıp eder inşallah ❤️🤲🏻
mrp2023 Melekprenses bende eşimde aktardan takviye edici macun hazırlattık normalde 19.gün falan yumurtlama olurdu bende bu sefer 12.günde pik gösterdi ovülasyon testi şaşırdım valla demekki banada iyi gelmiş
Bsraakgll0 Busraltn benimde yumurtlamam bugün Ovülasyon testi yapıyorum inşallah sonuç alabilirizzzz☺️🫶
HESA20 Busraltn birbirimize güzel haberler verelim Allah büyük pik göremedim üzülüyorum ama umudum hep var 🥹
HESA20 Bsraakgll0 aminn canım ben daha pik göremedim yumurtlama olmucak mı acaba diye düşünmye başladım😞