Melekprenses Gzn07 daha erken benim subat 28 bat haftaya sali carsamba yaparim testi diyorum. Yumurtlamam 15inde oldu uzerinden en az 12 gun gecmesi gerek oda zaten regl zamanima geliyor ..
Melekprenses nununundunyasi agzin bal.yesin 💕💕 coook amin cok cok cok amin 🤲🤲 senin baya gec oluyor adet arasi ben 28gunde oluyirum kasimda kimyasal gecirdim 30gun oldu arasi sonra 28 gune dondu bakalim ya 28 ya 30 olur daha gecmez benim ..
nununundunyasi Melekprenses oh şükür maşallah 🧿 senin düzenli o yüzden gününü tahmin etmek çok zor değil. Benim 1 ay geçse normal derim yani o kadar dengesiz. Akışına bıraktım artık 🫂🌸
Denizevren Melekprenses bende regl oldum bugün bitti bu ayı değerlendireceğiz inşallah bu ay güzel haberler alırız 🫶🏻
Melekprenses Denizevren insallah canim martta guzel haberler gelsin mübarek Ramazan ayi bize hayirli duamizin kabulunu geitrsin 🤲🤲
Melekprenses nununundunyasi evet gunum gecmez. Rabbim seninde kolay eylesin bu ay da gerek kalmasin takip etmeye 🤲🤲🤲 gonlumuzdekini alalim kucağımıza
Kymetnur Umutlabekleyis Allah nasip ederse benim de martta transferim olacak 🥰🥰 rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin 💜
Melekprenses ilkgozagrim__ sen kendini oraya katma bebek nasil sen nasilsin diye sorduğumu farzet prenses nasil 💕
icedlatte Melekprenses ben tam su an yumurtluyorumm 😅🥚🥚🐣 Insallah hepimiz 3 vakte kadar coook guzel haberler aliriz ❤️
Melekprenses icedlatte 😀😀😀 iyiymis o zaman bu 1hafta yogun calismalar var sende .. amin amin amin 🤲🤲🤲
ilkgozagrim__ Melekprenses bugün gittik gayet iyiydi doktor keyfi yerinde dedi 31+3 haftalık olduk teyzesii
Melekprenses Ebru1234 daha varmis ama umidini kesme .. ben beklemedeyim artik 2kere degerlendirdim catlama günü artik bekliyorum haftaya carsamba test yaparim..