hayalim35 yamanagihan 29 haftalık olduk bugün 68 ile hamile kaldım 75 im boğazımı tutabilsek her şey daha da güzel olur 😂 cinsiyet belli olsa da rahatlasak😩
Benusi6535 yamanagihan 33 haftalik olduk bizde şuan 74 kiloyum doğuma kadar 80 i gorurum herhalde bende biraz kilolu başladım hamilelige sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🤲
Bal34 yamanagihan 29+2 haftalık olduk gece sıksık uyanıyorum çabuk yoruluyorum bide 58 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum 8 almışım🤭
Tugcetukez yamanagihan 16+2 55basladim 56kiloyum bulantılarım ne güzel kesildi derken yeniden başladı
YldrmNUR Esrahalsclk_23 ne farkeder ki? Bunun sorulması bana saçma geliyor. İster istekli ister zorunlu sezaryen olsun ne farkeder bebişte sizde sağlıklı olun yeterki
Esrahalsclk_23 YldrmNUR tabikii farketmez yeterki bebeğim iyi olsun .biraz önce bayan neden sezeryan olduğumu sordu bende söyledim
Ozgis1s 9+4 ten selam 🍒 Kilo aldığımı sanmıyorum hatta vermiş bile olabilir mide bulantısından çok iştahım açılmadı çünkü 🤰 Bakalım bulantılar geçtikten sonra ne olacak 🤗
Berna_59 yamanagihan çok iyi kilo alma dereceniz 😇bende 20+3 hamileyim 76 ile hamile kaldım şuanda 82 kiloyum 🙈
aysah1525 Berna_59 Yaa sizle de aynı haftadayux 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz Bebişiniz kaç Gr acaba
Zeynooooooo 1oglanannesi valla canim ben yurt disinda yaşiyorum 25 haftada ultrason yapildi ama bebeyin ne boyu ne haftasi nede kilo deyilmedi sordugumda burada oyle sey yok soylenilmiyor deyildi ben şok🥴 soradan korkum artmaya basladi ya bebek buyuk olursa normal doguma alinibda yapamazsam diye
Tugcedora 22 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım bakalım toplam kaç kilo alacağım oğlumda 11 kilo almıştım
Berna_59 hayalim35 ahahaha baya nazlı bebek göstermemekte ısrarcı desenize sağlıkla gelsin inşallah 🙏
deryaa_milena yamanagihan 12 olduk bugün 🤗iştahım çok açık ben de 68 kilo ile öğrendim 70 kilo olmuşum şimdiden 🤦🏻♀️
Cemiledag Burcugokhan006 bende 27 haftadayım 5 kilo aldım iştah yok bebek 900 gram sizin bebek nasıl benim bebek Zayıf mı acaba
Zeyno21e Cemiledag Aranızda yeni olan benim galiba 6+1 günlük olduk bugün kızlar bişey sorcam yaa size mide bulantısı hangi haftada başlıyor
Burcugokhan006 Cemiledag iyi gibi bence ben iki hafta once gittmistim 775 gramdi haftaya gidecegim tekrar ama banada bir endise gelio
Nurse2121 Zeyno21e ben senle aynıyım hatta ben bugün yeni 7. Haftama geldim fakat çok kötüyüm ölmek üzereyim yani o kadar