YldrmNUR Esrahalsclk_23 ne farkeder ki? Bunun sorulması bana saçma geliyor. İster istekli ister zorunlu sezaryen olsun ne farkeder bebişte sizde sağlıklı olun yeterki
Gayee16 Uydurbisey bende 30+4teyim bebekte karın çevresi geriliği var sizin bebek kaç gr acaba doktor zayıf diye beni korkuttu😔
Uydurbisey Gayee16 ben kontrole cumartesi gideceğim benim de karın çevremde çatlama ve gerginlik var biraz da kızarık çok kaşınıyor
selim10 yamanagihan 27+5 bizde 47 ile başladım 60 olmuşum 😬 Ama mide bulantıları geçmiyor bi türlü azaldı ama tamamen bitmiyor
Saremmmmmm Ebrarabla_06 bizde 34+4 haftaligiz bende 96 la hamile kaldım şu an 104 olmuşum dün tartıldım çok üzüldüm 😔 fazla mi acaba
Ebrarabla_06 Saremmmmmm Yok canım benim az bile almışsın dünden 20 haftada 10 kilo olanı bile gördüm Seninki çok ideal☺
delibirhatun297 yamanagihan biz 16. Haftaya başladık ve aldığım 1 kiloyu yine verdim halbuki dünyayı yiyorum 🥲 ama bebek çok sağlıklı çok şükür doktor sorun yok dedi 🤗
Zeyndeniz Deryayzz doktorunuz cagirmadi mi kontrole benim sınırda olduğunu görünce haftada bı gel demişti dün gittigimde de 3 günde 1 e düşürdü kontrolleri sıkı takip edelim riske atmiyalim dedi
Deryayzz Zeyndeniz yok hayır en son 1 ay önce gittim suyu fazla sınırda gel dedi ama gitmedim hareketlerinde de Bi sıkıntı yok 14ündinşallah insallah bakalim
Seyma-10 1809 benim kan demir depolarım boşaldogı için damardan aldım ben o takviyeleri hapla yükselecek gibi değildi 1 ay sonra yeniden alıcam
ozgekader yamanagihan bende artık yiyemiyorum ya yiyorum afedersin ağzıma geri geliyo mide iyice sıkıştı heralde ondan açım ama yiyemiyorum