Ebrar042 muzeyyenkomurkara Özel Büyükşehir hastanesi Aişe Günenc de takipliyip ilgisine bilgisine güvendiğim sakin bir doktor bende çok evhamlıyım beni sakinleştiriyor sağolsun 😁
mercimekkoftesi1 Medova Aysel Kamer’e gidiyorum bende. 3’üncü hamileliğim 3’ünde de ona gittim. İlgisinden, alakasından, sohbetinden, bebeğe detaylı bakmasından çok memnunum ben. 2 kez sezaryen oldum, inanılmaz temiz operasyon yapıyor.
Sumeyye42 Papatsym aynı doktora gidiyoruz gerçekten de çok memnunum şirin bir doktor doğum paketi de aldınız mı
Sumeyye42 Papatsym bizde 32+6 haftalığız ben doğum paketini 25 bine almıştım siz de de aynı fiyat mıydı
Unzile31 Kadriyearslan eşinin doğuma girmesine izin veriliyor mu pandemiden sonra kalktı falan dedi aşağıdaki skreter kız ama tekrar gittiğimde soracam.rwngin hanima
Kadriyearslan Unzile31 valla benim o an aklıma onu sormak hiç gelmedi 😂 doğumu yaptım bebeğimi kucağıma koydular ten tene temas için hemen eşimide aldılar o an ben söylememiştim bile ama doğumun tamamında yanında olabiliyor mu bilmiyorum
2Princess1Mom muzeyyenkomurkara İlk doğumumu Akademi hastanesi Dr. Alanur Güven’de yaptım. Çok memnundum ☺️
Zeyyy26 muzeyyenkomurkara Ben medovada elnare alyazovaya gidiyorum. Iki haftam var yok dogumuma ve hep onunla ilerledik şükür hicbir problem olmadi simdiye kadar kendisi tatli dilli ve ilgili bir dr. Tavsiye ederim.
Zeyyy26 BurcuY92 dogum icin daha onceden hic devlete gittiniz mi kaydiniz var mi yani dusundugunuz hastanede. Bende ucretler biraz yuksek diye ozelde degil de devlette dusunuyorum dogumumu Allah izin verirse ama daha önceden dusundugumuz hastaneye gidip muayene olmamiz lazimmis diye duydum. Boule bir sey var mi varsa hangi hastane hamgi dr.a gittiniz yada gideceksiniz
Unzile31 Zeyyy26 meram tıpta çok fazla acemiler var asistanlar 23 25 lik stajerler derken daha önceki gebeligimde gittim hep yanlış teşhis koydular kist varmış bende bebek kesesi de oluşmamış henüz dış gebelik ameliyata alalım die tutturdular onlara guvensem kızım olamyackti şimdi 4 yaşında kuzum Beyhekim bize uzak olmasına rağmen oraya gidiyorum hem daha sakin hem de drlari daha iyi
Unzile31 UmAlya bahar hanımı çok ovuyorlardi ona randevu aldım ama sistemden iptal edildi mesajı geldi o gün izinli falan miydi bilmem sonra Gülşah hanıma gittim bı kere de o da ilgili iyi bir drdu ben dogumumu da orada yaptım memnun kaldım tek kışilik sancı odasında sancı çekiliyor orada da doğum yaptırılıyor ebem gayet kibardi ilgiliydi sonra servise çıktım annem yanımda kaldı özel odası da var ama ben iki kişilik odada kaldım annemle birlikte başka hasta gelmediği için tek kalmış olduk tuvaleti banyosu var içinde özelde yapmış gibi gecirdim