BurcuY92 muzeyyenkomurkara Medova Seçil Kahveci Elsürer takipliyim, ilgisinden çok memnunum. Rahatlatıyor da kendisi insanı. Bebeği de çok güzel inceliyor ayrıntılı şekilde.
Eminekrem42 muzeyyenkomurkara Farabi hastanesi Refika Selimoğlu takipliyim şuana kadar bir sorun yaşamadım baya ilgileniyor doğumu da burada yapacağım
Filizefnan muzeyyenkomurkara Farabi hastanesi Mehmet bardakçı mükemmel bir doktor çok güler yüzlü pozitif birisi tavsiye ederim 💯
mervkk muzeyyenkomurkara Selçuk üniversitesinin özel polikliniğinde gökçen bey takipliyim, çok iyi kendisi her şeyi açıklıyor, sizi rahatlatıyor. farabi hastanesinde refika hanıma gitmiştim ondan önce çok uyuşamadık maalesef.
Zeyyy26 BurcuY92 dogum icin daha onceden hic devlete gittiniz mi kaydiniz var mi yani dusundugunuz hastanede. Bende ucretler biraz yuksek diye ozelde degil de devlette dusunuyorum dogumumu Allah izin verirse ama daha önceden dusundugumuz hastaneye gidip muayene olmamiz lazimmis diye duydum. Boule bir sey var mi varsa hangi hastane hamgi dr.a gittiniz yada gideceksiniz
BurcuY92 Elifyor 1 ay önce randevum vardı sigortalıya 850 TL muayene. Doğum ücretini bilmiyorum açıkçası.
Kadriyearslan Medicana hastanesi rengin karataylı ilk doğumumu onda yaptım tekrar hamileyim yine ona gidiyorum çok memnunum doğumda güç veriyor insana 😂
Unzile31 Kadriyearslan eşinin doğuma girmesine izin veriliyor mu pandemiden sonra kalktı falan dedi aşağıdaki skreter kız ama tekrar gittiğimde soracam.rwngin hanima
serifenur95 Medova Hastanesi Fuat Demir.İlk hamileliğimde doğumumu kendisi yaptırdı çok ilgili sakin bir beyfendi.Şunda hamileyim ve Allah nasip ederse tekrar ona gidicem.Tavsiye ederim 🌸
serifenur95 Merhabalar 🌸 Çok ilgili bilgili güler yüzlü bir doktor.ilk doğumunu 9 saatlik sancı sonucunda normal doğum olarak yaptım başka bir doktor olsaydı hiç beklemez direk sezeryana alırdı.Doğum esnasında dahi rahatlatıcı konuşması sakin tavırları yatışmama neden oldu.Allah ondan razı olsun.Eğer ssvd istiyorsanız gidebileceğiniz nadir doktorlardan diyebilirim.Öncesinde sizi artı ve eksi yönleriyle muhakkak bilgilendirecektir zaten.Cenab-ı Allah yavrularımızı hayrlarla kucağımıza aldırsın inşAllah 🤍
Papatsym Ben de Meram Akademik hastanesinde Nihan Tufan Erden hocanın takiplisiym. Çok sakin, nazik ve ilgili bir doktor istediğim soruyu sor sakinlik anlatır. Odasında da uzun uzun kalabiliyorsun. Gereksiz yere endişelendirip yormuyor.
Sumeyye42 Papatsym aynı doktora gidiyoruz gerçekten de çok memnunum şirin bir doktor doğum paketi de aldınız mı