3438FG Dnyaa56 Ben 🙌🏻 Ama geçen sene ve ondan önceki seneden 2 doz daha aşım olduğu için hamilelikte tek vurdular
Dnyaa56 Misal5 bende çevremde duydum tek doz yeterli diye muaneye gittiğimde sorayım.diyorum doktoruma
Misal5 Dnyaa56 Benim kendi fikrim değildi açıkçası ol dese 2 doz olurum sıkıntı yok ama tek yeterli dedi, benim de ilk doğumum olacak
Cansuu154 Gebelikte zaten tek doz yapılıyor tetanoz aşısı ancak ekstrem bir durum olursa ve doktorunuz evet bir doz daha olsun derse iki doz olursunuz bu yüzden aman dikkat doktorunuza sormadan aşınızı olmayın Doktorunuz şu zaman olabilirsin dediğinizde olun
MadamSLN Cansuu154 Gebelikte zaten tek yapılıyor dedin ama tek doz yapılmıyor. Bir ay arayla iki doz yapılıyor. Doktorun önerisine, hastanın tercihine bağlı tek toz.
Feras23 Cansuu154 Buna kim karar veriyor acaba? Ben tek dozu yeni oldum 1 ay sonra tekrar gel 2 doz icin dedi. Gitmesemmi simdi bilemedim
Seda_nur4760 Gulyldrm_44 ama kaç yıl arası olması lazım 1 dozun 2 yıl 2 dozun 4 yıl etkisi var mış ya
busduuk1914 Dnyaa56 1 ay arayla 2 doz oldum. Aşı olacağınız zaman azıcık bile üşütmüş olmamanızı öneririm. Bir de ilk iki gün kolunuzu kullanmayın yoksa ağrı yapıyor
Gulyldrm_44 Seda_nur4760 Yani onu doktorlar daha iyi bilir ben ebeme de doktoruma da danışarak karar aldım. Eski aşıların beş ya da on yıl mı ne koruyucu olacağı söyleniyordu belki şimdi iki yıla düşmüştür. Bilemedim.🤔
Kaktuscekirdegi Dnyaa56 25 inde 1 doz oldum bu ayın 25 inde 2 doz için çağrıldım ama bi doktoruma soracağım gerek var mı diye🐣