Limonlukekkk Yzgl bende bulantıdan ölüyorum doktorum zofer i uygun görmuo ya rabbim acısın bize bulantı çok zor
Gulyldrm_44 yarenb Zoferi ben de kullandım, şu an 20+4 teyiz. Ara ara yoğun bulantı olduğunda yarım (bendeki 8mg) içiyorum. Aç susuz kalmaktan mahvolmuştum. Ebem de doktorum da önerdi kullandım. İnşallah bir şey olmaz.
Fer4h yarenb benim doktorum kesinlikle zoferi yasaklamıştı dramamin bulabilirsen onu kullan serumun içinde gerekirse düzenli sıvı takviyesi al iki günde bir serum taktır ama zofer lütfen kullanma demişti
Nursema27 Fer4h serum da da zaten zofer veriyorlar ki hangi hastaneye gidersen git bulantıyı kesmesi için
Nursema27 Limonlukekkk evet canım zofer i çünkü beni başka ilaç kesmiyor ilk 5 Ay 8 mg kullandım şimdi 4 mg kullanıyorum deniyorum içmeyeyim diyorum gündüzü gecesi mahvoluyorum maalesef doğurana kadar içecem🥴
Fer4h Nursema27 Ben hemşireyim hanımefendi ne demek herkes zofer veriyor ben kendim talep ediyorum dramamin varsa takın diyorum kemoset vs hiç kimsede takmadı
Nursema27 Fer4h vallahi ben cooook gittim serum taktirmaya ve her gittiğim de acil doktorları bulantısı kessin diye öyle dediler ben doktor hemşire değilim bilmem yapılanı söylüyorum canım 😊
Fer4h Nursema27 tedavi red hhakkınız var onuda biliyorsunuzdur. Kadın doğum uzmanı olmadan acilde rast gele takılan her şeyi sorgulamalısınız
Sevvaldal yarenb ben kullandim. 21 haftaligim su anda. Detaylı ultrasonu atlattik cok sukur🙏 bir sorun gozukmedi🙏
Pofidik123_ yarenb bende zofer kullandım ilk 3 ay ama galiba bağışıklık kazandı vücudum zofere artık tepki vermiyo kesmiyo yani bulantımı
Epifizbezi yarenb zoferi 9 ay boyunca kullandım ona bakarsan her ilacın zararları hasarları var lakin Allahın dediği olur . Zafer içmenizi gerektiren bir durum olursa bile hep olumlama yapın