EK96 yarenb bende 3. Ayima kadar mecburen kullandim cunku hastanelik derecesinde kotuydum cevremde kullanan cok neyseki boyle bir seyle karsilasmamislar artik Allaha emanet insallah bir sıkıntımız olmaz
Mervepera yarenb ben kullanıyorum kullanmazsam yapamam dr a dedim bunu ben öyle bir ihtimal olsa sana verir miyim dedi
Derinnmom yarenb ben 1 ay boyunca serum olarak kullandım, ilk 3 ay çok kötüydüm bi tek o iyi geliyordu
yarenb Defnesuu benimde çok ağır geçiyor mecbur kullanıyorum 2.ayımda başladım inşallah bir sorun yaşamam bende korkutuyorlar😒
yarenb EK96 bende aynı şekil Allaha emanet diye mecbur kullanıyorum inşallah bizde de bir sorun olmaz 😒🫶🏻
yarenb Limonlukekkk metpamid bende yan etki yapıyor kolumu bile kaldıramıyorum içince hamile olmadan öncede öyleydi hiç kullanmadım bir ara dramamine kullandım ama oda etki etmiyordu mecbur zofer kullanmaya başladım hafif bulantın olduğu an içtiğinde anında kesiyor
BasimAgriyor yarenb kullandım olmadı bebeğim 3 aylık şuan. Benim kusmam doğuma kadar sürmüştü. Zoferi uzun süre kullanmadım ama bir dönem zoferi hap olarak ve serumda kullanmıştım
Nursema27 Hamileligim8n başından beri içiyorum şuan 36 haftalık içmeyince kusuyorum çok şükür öyle birşey yok
Yzgl 14 haftalık oldum ve dahada devam ediyoruz icmeyince dünyam kararıyor resmen oglumdada içmiştim şuan 4 yaşında gayette sağlıklı
Nursema27 Limonlukekkk evet canım zofer i çünkü beni başka ilaç kesmiyor ilk 5 Ay 8 mg kullandım şimdi 4 mg kullanıyorum deniyorum içmeyeyim diyorum gündüzü gecesi mahvoluyorum maalesef doğurana kadar içecem🥴
Limonlukekkk Yzgl bende bulantıdan ölüyorum doktorum zofer i uygun görmuo ya rabbim acısın bize bulantı çok zor