Bebek kilosu
zuleyha234_ 28+3 1250 gr
zuleyha234_ Benim 30.haftada 1500 gramdı canım Şuan 40haftalık oldum 3640gram olmuş🥰Bebekte sende birden kilo alıveriyorsun valla basıl olduğunu anlamadan :):)
GPinar inşallah öyle olur ya birde suyunda azalma olucak gibi dedi oda endiselendirdi
G422745a maşallah
eda9616 inşallah alirlar yemene dikkat et dedi
rukiyee23 inşallah son haftalarda alirlar kilo
987654 yazarsin canim sende gorününce
Diana_96 maşallah canim seninki gayet iyi gibi saglikla gelsinler inşallah
zuleyha234_ evet bugünden sonra yumurta süt artırcam
zuleyha234_ yok canım hiç endişelenme Allahın izniyle bi şey olmaz sen bebeğinin hareketlerini kontrol et sadece❤️kilo olayıda kişiden kişiye değişir hiç kıyaslama yapma derim😊
GPinar galiba öyle bide ben kemdim de zayıf biriyim😅 bebeğim de annesine cektiyse
Hareketleri güzel canim sürekli takip ediyorum
eda9616 kaşar ceviz kefir falnda ye canim birde sade maden suyu da aldiruyor diyorlar ben birde onu demicel
Diana_96 bakalım sağlıkla gelsinler de
zuleyha234_ hehe olabilir kuzum :) Sağlıkla al kucağına inşallah 🥰
zuleyha234_ Yemene yine dikkat et ama kilosu düşük sayılmaz hatta direk normal bence 30 haftalıkken 1600 dü dün 32haftalik ölçümde 2052 çıktı çok çabuk alıyorlar bu dönemde. Kilo aralıklarına forumdan dikkat ediyorum aynı haftada aralarında 1 kilo fark olan bebişler oluyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler gramlarin önemi yok 😊
zuleyha234_ kaşar aklıma geldi evet
GPinar amin inşallah canim hep beraber 🤲🏻😍
Zeytop bencede banada normal geldide doktor zayif deyince aklıma takıldı inşallah tabi sağlıklı olsunlarda dogduktan sonrada alirlar kiloyu😌