zuleyha234_ Benim 30.haftada 1500 gramdı canım Şuan 40haftalık oldum 3640gram olmuş🥰Bebekte sende birden kilo alıveriyorsun valla basıl olduğunu anlamadan :):)

GPinar inşallah öyle olur ya birde suyunda azalma olucak gibi dedi oda endiselendirdi

Diana_96 maşallah canim seninki gayet iyi gibi saglikla gelsinler inşallah

zuleyha234_ yok canım hiç endişelenme Allahın izniyle bi şey olmaz sen bebeğinin hareketlerini kontrol et sadece❤️kilo olayıda kişiden kişiye değişir hiç kıyaslama yapma derim😊

GPinar galiba öyle bide ben kemdim de zayıf biriyim😅 bebeğim de annesine cektiyse
        Hareketleri güzel canim sürekli takip ediyorum

eda9616 kaşar ceviz kefir falnda ye canim birde sade maden suyu da aldiruyor diyorlar ben birde onu demicel

rukiyee23 çok iyi 🥰 bazen haftalar daha az daha çok alıyorlar sağlıklı olsun yeter 💙

zuleyha234_ Yemene yine dikkat et ama kilosu düşük sayılmaz hatta direk normal bence 30 haftalıkken 1600 dü dün 32haftalik ölçümde 2052 çıktı çok çabuk alıyorlar bu dönemde. Kilo aralıklarına forumdan dikkat ediyorum aynı haftada aralarında 1 kilo fark olan bebişler oluyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler gramlarin önemi yok 😊

Zeytop bencede banada normal geldide doktor zayif deyince aklıma takıldı inşallah tabi sağlıklı olsunlarda dogduktan sonrada alirlar kiloyu😌