kumsal__ Betlllal bence kan ver cundu doktorla konuştum gelmişsin gebelikte isticem dedi belki üzerine görürsün adet sannedersin benimde içim rahat etsin dedi normalde kan değerlerim için gitmiştim testlerden söz edince gebelikte istedi o benden heyecanlı çıktı amma euhsuzsun diye sutladi beni odadan 😅heveslenip hevesim kursağımda kalcagina ruhsuz ölüm daha iyi moralim bozulur diğer türlü😅
Betlllal kumsal__ bazıları hiç belirti yaşamıyor gerçekten öyle bile öğrenen var sonuç çıkınca yaz canım bide her teste göre farklı bence ya hcg algısı kimisi hemen algılıyor kimi hep aynı
kumsal__ Betlllal bende ona şaşırıyorum hiç belirtisi olmayana hatta üzerine gören bile varmis.4yildir çocuk hayaliyle duruyorum😮💨
Betlllal kumsal__ aynen sonra çıkmayınca insan yıkılıyor resmen en iyisi doktorlar daha heyecanlı benim doktorum da öyle bakalım kanla netleşirse doktorum görür benimkini de
Betlllal kumsal__ bende nerdeyse 3 yıldır ya rabbim gönlünden ne geçiyorsa versin cnm inşallah vardır 😊
kumsal__ Betlllal amin inşallah canimm RABBİM seninde gönlüne göre versin hayırlısı ile canım inşallah gebesindir 💓💓❤️🪷
myavocado Betlllal Ben anlayamadım ne sorduğunuzu, bir sürü kaset test yaptınız ve hepsi pozitif çıktı ama erken test negatif mi çıktı ?
Betlllal myavocado yok sabah ilk idrarla test yaptım kaset testim pozitif ti fotoğraf attım görüldüğü üzere erken gebelik testi yapmıştım onda hiçbirşey çıkmamıştı testi tekrarladım ve test bozukmuş anladım sorun çözüldü
baharmom35 Sabah bende erken gebelik testi yaptım hatta burda bi foruma da atmıştım şimdi kan verdim geldim ve hemşire bu testleri boşuna yapıyorsunuz kafa karıştırıyorsun biz bile idrarda gebelik bakmayı bıraktık en doğru sonuç kan da çıkar dedi
Fk64 Betlllal benimde bu şekilde bıkmıştı beta 79cikti kan verdim suan 21haftalik gebeyim insallah güzel sonuçlar alırsınız ♥️
kumsal__ Betlllal enabiza düşmüş 0.2 çıkmış ama testler niye silikte olsa 2cizgili çıktı anlamış değilim neyse nasip ya 😊